Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

Ενισχυμένος ο ΟΕΑ Φλώρινας τη νέα αγωνιστική περίοδο

Ο Όμιλος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Φλώρινας πραγματοποίησε σημαντικές μεταγγραφές που θα προσδώσουν στις ομάδες του αντρική και γυναικεία νέα δυναμική. Η αντρική ομάδα που τη νέα περίοδο θα αγωνίζεται στα τοπικά πρωταθλήματα της Βορείου Ελλάδας ενισχύθηκε σημαντικά με την
προσθήκη τριών έμπειρων αθλητών από την Αθήνα. Στον ΟΕΑ Φλώρινας θα παίζουν ο Δούης Νικόλαος, ο Δημητρακόπουλος Κων/νος και ο Μουχτούρης Νίκος. Μαζί τους και ο Φλωρινιώτης βετεράνος αθλητής και αρχηγός της ομάδας Σκλιας Αλέξανδρος, όπως και ο 16χρονος Αντωνίου Κων/νος, ο οποίος πασραχωρήθηκε από τις ΣΑΡΙΣΕΣ και πέρσι έκανε ένα καταπληκτικό πρωτάθλημα με τον ΟΕΑ. Οι παραπάνω αθλητές αποτελούν ένα πολύ δυνατό σύνολο που είναι σίγουρο ότι θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα.
Η γυναικεία ομάδα του ΟΕΑ επίσης ενισχύθηκε σημαντικά. Απέκτησε από τις ακαδημίες των ΣΑΡΙΣΩΝ τα κορίτσια Φωτιάδου Χρυσή και Ρούφα Ευτυχία καθώς και τις κορασίδες Πιστόλα Κων/να και Χατζηκύρκα Ελισάβετ από τον Φάρο Αλεξ/πολης. Επίσης στην 2η ομάδα της Φλώρινας θα αγωνίζονται η Γαβαλά Στυλιανή που αποκτήθηκε από την ομάδα της Αθήνας ΓΟΠ Παλάσκας, καθώς και η 20χρονη Μπέλλου Αναστασία από την Έδεσσα. Το νεανικό αυτό σύνολο, σφύζει από ταλέντο και αναμένεται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη Β΄ Εθνική Βορείου Ελλάδας που θα αγωνίζεται την νέα αγωνιστική περίοδο 2017-2018. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου