Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

Ο ΣΥΡΙΖΑ στην Κυβέρνηση η ΑΚΡΟδεξιά στην ΕΞΟΥΣΙΑ!

Αυτές τις μέρες μια αλλόκοτη είδηση κατέκλυσε την επικαιρότητα. Με παρέμβασή της η Ιερά Σύνοδος «έκοψε» από τη διδασκαλία των θρησκευτικών τραγούδια του Ν. Άσιμου, του Δ. Σαββόπολου και άλλων καλλιτεχνών. Επικίνδυνες πρακτικές ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΙΡΑΝ καθιερώνονται
πλέον -ως κάτι το φυσικό- από την «πρώτη φορά αριστερά» της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – Αν. Ελλ.. Ας μην ξεχνάμε τις δηλώσεις του Π. Καμμένου πως η κοινοβουλευτική ανοχή στην Κυβέρνηση εξαρτάται από τη βούληση της Ιεραρχίας!!!Ή την εκπαραθύρωση Φίλη από το Υπ. Παιδείας ,καθ’ υπόδειξη του Αρχιεπισκόπου, λίγες ώρες μετά από συνέντευξή του σε μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό. Και όλα τα παραπάνω με τον κ. Τσίπρα να δηλώνει «μη θρησκευόμενος»(!!!), ΔΕΝ τολμώ να σκεφτώ τι θα γινόταν αν δήλωνε βαθιά θρησκευόμενος…
Μετά την Μνημονιακή μετάλλαξη ο ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ συνεχίζεται στον απώτατο βαθμό... Οι «σφαλιάρες» έρχονται απανωτές και σε όλα τα επίπεδα. Τηλεοπτικές άδειες – ιδιωτικοποιήσεις – ποδοσφαιρική μαφία και τώρα ξανά από την Ιεραρχία. Η αφήγηση πως «ηττηθήκαμε» από την Ευρωπαϊκή Ελίτ, αλλά θα συγκρουστούμε με την εγχώρια διαπλοκή και τα κατεστημένα καταρρέει με κρότο.
Η προσκόλληση στην κυβερνητική καρέκλα και η αναζήτηση ερεισμάτων αποτελεί το ιδανικό μείγμα για τη σημερινή ιλαροτραγωδία. Έχουμε υπαναχώρηση από τυπικές φιλελεύθερες θέσεις, υποστηρικτές των οποίων θα μπορούσε να βρει κανείς ακόμη και σε παραδοσιακά συντηρητικά κόμματα. Είναι απορίας άξιο αν το φθαρμένο πολιτικό προσωπικό του ΧΘΕΣ θα δεχόταν την αυτογελοιοποίηση της σημερινής κυβερνητικής πλειοψηφίας, με απλά λόγια: τόσο χαμηλά ΔΕΝ ξέρουμε αν θα έπεφταν Ν.Δ. & Πα.Σο.Κ.!!!
 Η επίκληση του ονόματος της Αριστεράς -ή και της Σοσιαλδημοκρατίας- από όσους υποκλίθηκαν στο νεοσυντηρητισμό, την πατριδοκαπηλία και το σκοταδισμό ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ. Είναι ΖΗΤΗΜΑ ΤΙΜΗΣ και ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ όχι μονάχα όσων τοποθετούνται στην Αριστερά, αλλά κάθε Δημοκρατικού πολίτη ο οποίος θέλει να ζει σε μια τυπική Αστική Δημοκρατία, να πάρει οριστικά διαζύγιο από το συρφετό του ΣΥΡΙΖΑ και των δορυφόρων του.
Τζώτζης Βασίλης

Υ.Γ. Φήμες ότι η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας οργανώνει θερινά τμήματα κατηχητικού, ελέγχονται ως ανακριβείς…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου