Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

Η γκλίτσα του τσομπάνη, ακούω βλέπω διαβάζω: Η ωραιοποίηση της δημόσιας σπατάλης

Ο Ιούλιος  ακόμα δεν έχει μπει και ο κ. Λιάνης ανακοίνωσε το πρόγραμμα των «ΠΡΕΣΠΕΙΩΝ», που θα γίνουν στο τέλος Αυγούστου. Τα «ΠΡΕΣΠΕΙΑ» δεν είναι μόνο τραγούδι και θέαμα, «ΠΡΕΣΠΕΙΑ» για τον κ. Λιάνη είναι κυρίως οι υψηλές κυβερνητικές παρουσίες και η επικοινωνιακή σκόνη. Αυτή η σκόνη είναι τελικά που μένει και αιωρείται εδώ στον «ουρανό των συνόρων». Γι αυτό και η πρόωρη ψευδό- εξαγγελία του πως φέτος θα έρθει στα
«ΠΡΕΣΠΕΙΑ» και ο πρωθυπουργός , Αλέξης Τσίπρας !!! Το ψέμα είναι πολύ μεγάλο και συνειδητό, καθαρά επικοινωνιακό, διότι ξέρει πως ο Αλέξης δεν θα του κάνει τη χάρη.
Τον στόχο όμως των εντυπώσεων και το θόρυβο γύρω από τον ερχομό του πρωθυπουργού, τον έχει ήδη πετύχει. Έχει για πολλοστή φορά ωραιοποιήσει την καταστροφική του πορεία εδώ στη Φλώρινα. Στο τέλος ο κ. Λιάνης θα δικαιολογηθεί με την εξής κλισέ φράση «ανειλημμένες υποχρεώσεις του πρωθυπουργού, δεν του επέτρεψαν…» κτλ, κτλ.
Αυτό όμως το θρασύτατο ψέμα θα κάνει και καλό στον ΣΥΡΙΖΑ, διότι οι εναπομείναντες ΠΑΣΟΚΟΙ γύρω από το «θεό» τους τον Λιάνη, άρχισαν ήδη να καταπίνουν τα όσα μύρια «κοσμητικά επίθετα» έχει ξεστομίσει ως τώρα για τον Τσίπρα. Με αυτούς τους πολέμιους του Τσίπρα, που τώρα διαλαλούν με περηφάνια τον ερχομό του, στοιχηματίζω χίλια πρόβατα και πεντακόσια γίδια, πως ο Αλέξης δεν θα έλθει στα «ΠΡΕΣΠΕΙΑ». Είναι πρόκληση η όποια παρουσία ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ αξιωματούχων στο κάλεσμα ενός πρώην ΥΠΕΡ-υπουργού που σπατάλησε άσκοπα το δημόσιο χρήμα εδώ στην έρμη Φλώρινα και ακόμα δεν του έχουν αποδοθεί ευθύνες.       
Ο ποιμήν 

1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια για το άρθρο! Μόνο δημόσιες σχέσεις όλα αυτά τα χρόνια δίχως ουσία...! Φλώρινα,μακράν με τις χειρότερες υποδομές στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας. Περαστικά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή