Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

Π. Σγουρίδης από Αμύνταιο - Αναργύρους: «Θα φροντίσουμε όσα υποσχέθηκε η κυβέρνηση να γίνουν πράξη»

Για έκτη μέρα παραμένουν μακριά από τα σπίτια τους οι κάτοικοι των Αναργύρων φιλοξενούμενοι σε ξενοδοχεία της Πτολεμαίδας και του Αμυνταίου με την αγωνία για το μέλλον του χωριού και των ίδιων να ζωγραφίζεται στα πρόσωπα τους.Την αγωνία των κατοίκων αλλά και τα
προβλήματα που αντιμετωπίζουν γνώρισε από κοντά και ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ Παναγιώτης Σγουρίδης ο οποίος βρέθηκε κοντά στους πληγέντες κατοίκους των Αναργύρων και όπου ενημερώθηκε τόσο για τη κατάσταση που επικρατεί στο χωριό όσο και στο ορυχείο Αμυνταίου, διαβεβαιώνοντας τους ότι οι ΑΝΕΛ θα πιέσουν τα αρμόδια Υπουργεία για επίσπευση των διαδικασιών για την αποκατάσταση των κατοίκων.
 sgouridis2
Ο κ. Σκουρίδης τόνισε ακόμα πως "η ΔΕΗ έχει την εμπειρία να μπορέσει να ανακτήσει το μεγαλύτερο κομμάτι από αυτή τη ζημιά. Και ήδη αφού σώθηκαν οι μεγάλοι εκσκαφείς να σωθεί και ο τρίτος. Αυτό μου δίνει την ευκαιρία να πως ότι οι Έλληνες έχουμε αστείρευτες δυνατότητες μπορούμε να ξεφύγουμε μόνοι μας από την κρίση ας σηκώσουμε τα μανίκια εργαστούμε σκληρά για να αποδείξουμε στο εξωτερικό ότι εμείς όχι μόνο τις υποσχέσεις μας τηρούμε αλλά μπορούμε και τη χώρα να τη φέρουμε ξανά στο επίπεδο το οποίο της αρμόζει".
Συντάκτης: Θωμαή Αδάμου
Πηγή: ΕΡΤ Φλώρινας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου