Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Εγγραφές στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Φλώρινας

Από το Εσπερινό ΕΠΑΛ Φλώρινας ανακοινώνεται ότι οι εγγραφές για το επόμενο ακαδημαϊκό έτος (2017-2018) θα διαρκέσουν μέχρι το τέλος Ιουνίου 2017.
Για νέες εγγραφές και ανανεώσεις εγγραφής πρέπει οι ενδιαφερόμενοι
να κάνουν ηλεκτρονική δήλωση προτίμησης σχολείου στην ιστοσελίδα: https://e-epal.minedu.gov.gr/ με την χρήση των κωδικών του taxisnet
Για οποιαδήποτε πληροφορία ή απορία σχετικά με την εγγραφή, μπορούν να απευθύνονται στο Σχολείο στα τηλέφωνα 6973741171 και 2385044733 (απογευματινές ώρες). Είμαστε στην διάθεσή σας για κάθε βοήθεια.
Το Εσπερινό Επαγγελματικό Λύκειο Φλώρινας είναι ένα νέο δυναμικό σχολείο, το οποίο απευθύνεται σε μαθητές εργαζόμενους, ανέργους,  επαγγελματίες, κυρίως ενήλικες ή και σε οποιουσδήποτε άλλους ενδιαφέρονται να φοιτήσουν, για να λάβουν Πτυχίο με πιστοποιημένη και καταξιωμένη επαγγελματική εξειδίκευση – κατάρτιση αλλά και απολυτήριο Λυκείου, αναγνωρισμένα από όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και όχι μόνο.
Για όσους το επιθυμούν υπάρχει και η δυνατότητα πρόσβασης στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση (ΑΤΕΙ) .
Το Εσπερινό ΕΠΑΛ Φλώρινας προσεγγίζει με ευαισθησία, σεβασμό και διακριτικότητα τις ιδιαίτερες ανάγκες των μαθητών μας, οι οποίοι είναι κατά κανόνα άτομα με πολλές υποχρεώσεις και ιδιαίτερο ωράριο, δίνοντας την μεγάλη ευκαιρία φοίτησης εκτός των άλλων σε νοικοκυρές, οικογενειάρχες, γονείς, εργαζόμενους, βιοπαλαιστές και ανέργους. Η λειτουργία του σχολείου προσαρμόζεται έτσι ώστε να μπορεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των μαθητών στον μέγιστο δυνατό βαθμό.
Μέσα σε αυτή την οικονομική κρίση δίνει διέξοδο και δημιουργεί ορίζοντες, αισιοδοξία, στόχους και προοπτικές με την ουσιαστική συμβολή του επιστημονικά εξειδικευμένου και ιδιαίτερα έμπειρου εκπαιδευτικού προσωπικού και των πλήρως εξοπλισμένων εργαστηρίων που διαθέτει.
Για την σχολική χρονιά 2017-2018 θα λειτουργήσουν στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Φλώρινας οι εξής τομείς:

  • Μηχανολόγων
  • Ηλεκτρολόγων
  • Πληροφορικής
  • Δομικών

Για όλους τους μαθητές εκτός πόλεως Φλώρινας προσφέρεται δωρεάν μεταφορά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου