Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Η Υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου στο ΕΚΦ

Η Υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου αποδεχόμενη πρόσκληση της διοίκησης του Ε.Κ.Φ. θα παραβρεθεί στη Φλώρινα για την ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώνει το Εργατικό Κέντρο με κεντρικό θέμα “Τι ισχύει για τις εργατικές κατοικίες μετά την νέα Υπουργική Απόφαση” των δικαιούχων
του τ. ΟΕΚ».
Η κυρία Υπουργός συνοδευόμενη από διοικητικά στελέχη του ΟΑΕΔ και του Υπουργείου Εργασίας θα δώσει διευκρινίσεις σχετικά με τις αποφάσεις για την έκδοση παραχωρητηρίων σε 12.000 δικαιούχους εργατικών κατοικιών του τ. ΟΕΚ ανά την Ελλάδα, προκειμένου να τους μεταβιβαστεί η πλήρης κυριότητα, νομή και κατοχή των κατοικιών στις οποίες διαμένουν. Θα δοθούν διευκρινίσεις για την ενιαία τιμή μονάδας των εργατικών κατοικιών, τις δόσεις αποπληρωμής και όλα τα σχετικά ζητήματα.
Στις ρυθμίσεις αυτές εντάσσονται:

  • οικιστές οι οποίοι βρίσκονται σε αναμονή έκδοσης οριστικού παραχωρητηρίου
  • οικιστές οι οποίοι έχουν λάβει οριστικό παραχωρητήριο και βρίσκεται σε εξέλιξη ο προβλεπόμενος χρόνος αποπληρωμής
  • οικιστές με οριστικό παραχωρητήριο για το οποίο έχει λήξει ο χρόνος αποπληρωμής και αδυνατούσαν να ανταποκριθούν.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017 στις 8 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εργατικού Κέντρου Φλώρινας.
Στην εκδήλωση επιβάλλεται να παραβρεθούν οι οικιστές εργατικών κατοικιών του πρώην ΟΕΚ καθώς θα δοθούν διευκρινίσεις σχετικά τον τρόπο αποπληρωμής των οικιών τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου