Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

Συμπαράσταση του Σωματείου "Λυγκηστίς" προς τους κατοίκους των Αναργύρων

Το Σωματείο “ΛΥΓΚΗΣΤΙΣ ΔΕΗ” συμπαραστέκεται στον πολύχρονο αγώνα των κατοίκων των Αναργύρων για την μετεγκατάσταση του χωριού τους, για μια καλύτερη ποιότητα ζωής.
Επίσης η δραστηριότητα της επιχείρησης στηρίζεται από όλη την κοινωνία για τα οφέλη της στην περιοχή. Όταν όμως αυτή η δραστηριότητα έχει ξεπεράσει τα όρια
ασφάλειας, τα μηχανήματα δουλεύουν κοντά στα πρώτα σπίτια του χωρίου και η όχληση με τη ρύπανση έχουν ξεπεράσει τα όρια ανθρώπινης συμβίωσης, τότε υπάρχει πρόβλημα στο χωριό.
Η Επιχείρηση της ΔΕΗ, θα πρέπει να εισακούσει τη φωνή και την αγωνία των κατοίκων για την υγεία τους και να δρομολογηθεί η μετεγκατάσταση τους σε χώρο που θα επιλέξουν οι ίδιοι.
Η ηγεσία της επιχείρησης θα πρέπει να δείξει την ανάλογη ευαισθησία και σε συνεργασία με το Δήμο Αμυνταίου να βρει άμεσα λύση, έτσι ώστε οι κάτοικοι των Αναργύρων να επιλέξουν και να μεταφερθούν σ΄ένα χώρο όπου θα ζήσουν με ασφάλεια και υγιεινό περιβάλλον.
Οι κάτοικοι του χωριού έχουν δικαίωμα να χαρούν το πολύτιμο αγαθό της ζωής με υγεία, αλλά και της εργασίας που προσφέρει η Επιχείρηση.
                                            Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                         Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                                    ΚΑΤΣΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ                      ΤΡΑΪΑΝΟΥ ΠΕΤΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου