Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Ραχήλ Μακρή: «Για συντήρηση οδικού δικτύου βρέθηκαν εκατομμύρια κύριε Περιφερειάρχα, για τους κατοίκους των Αναργύρων που αφέθηκαν στο έλεος του Θεού όχι έ; Αιδώς «απατεώνες»»

Επί μήνες, η Περιφέρεια και η πολιτική ηγεσία των αρμοδίων Υπουργείων έκοβαν βόλτες στην περιοχή για να κόβουν κορδέλες. Κορόιδευαν τους κατοίκους των Αναργύρων Φλώρινας και μετέθεταν τις ευθύνες από τον έναν στον άλλον.
Το αποτέλεσμα να κινδυνέψουν οι 180 κάτοικοι του χωριού οι οποίοι αυτή
την στιγμή μαζεύουν τα υπάρχοντα τους και εγκαταλείπουν τα σπίτια τους, που βουλιάζουν από την κατολίσθηση του ορυχείου λιγνίτη.
Το Μέτωπο Νίκης καλεί την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Ενέργειας, την Περιφερειακή Αρχή Δυτικής Μακεδονίας και τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, όπως αποκαταστήσουν πλήρως τους κατοίκους όπως οφείλουν. 
Τα καθρεφτάκια και οι χάντρες στους κατοίκους της Δ. Μακεδονίας δεν πιάνουν. 
Όσες κορδέλες και να κόψετε όσες ανακοινώσεις και να βγάζετε για τον πακτωλό εκατομμυρίων που μοιράζουν οι κολλητοί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ για να διαχειρίζεστε με αδιαφάνεια για υποτιθέμενες συντηρήσεις οδικών δρόμων, δεν πείθουν.
Για συντήρηση οδικού δικτύου βρέθηκαν εκατομμύρια κύριε Καρυπίδη, για τους κατοίκους των Αναργύρων που αφέθηκαν στο έλεος του Θεού όχι έ; 
Αιδώς «απατεώνες».
Ραχήλ Μακρή
Πρώην Βουλευτής – Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης
Μέτωπο Νίκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου