Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Ανακοίνωση 1ου ΕΠΑΛ Φλώρινας

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ, ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΡΙΩΝ ΣΤΑ ΕΠΑ.Λ. ΚΑΤΑ ΤΟ ΣΧ.ΕΤΟΣ 2017-2018
Οι μαθητές που επιθυμούν να εγγραφούν, να ανανεώσουν την
εγγραφή ή να μετεγγραφούν σε οποιαδήποτε τάξη ημερησίων και εσπερινών ΕΠΑ.Λ για το σχολικό έτος 2017-18, υποβάλλουν «Ηλεκτρονική Δήλωση Προτίμησης για τα ΕΠΑ.Λ» μέσω της εφαρμογής e-epal στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://e-epal.minedu.gov.gr, με όλα τα στοιχεία τους από 19-6 ως 23-6- 2017. Στην περίπτωση ανήλικων μαθητών τη δήλωση καταθέτουν οι κηδεμόνες.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ e-epal:

  • Κωδικοί taxis (του μαθητή ή αν δεν διαθέτει του κηδεμόνα)
  • Για την εγγραφή στην ‘Α τάξη ΕΠΑ.Λ, όσοι αδυνατούν να αποκτήσουν κωδικούς taxis έγκαιρα, μπορούν να απευθύνονται στους διευθυντές των ΕΠΑ.Λ και να δηλώσουν την προτίμησή τους μέσω των προσωπικών τους κωδικών taxis.
  • Στην περίπτωση κατά την οποία μαθητής/τρια κατανεμήθηκε σε ολιγομελές τμήμα του οποίου δεν έχει εγκριθεί η λειτουργία ως το τέλος Ιουνίου, αναμένει νεότερη ενημέρωση έως την 10 η Ιουλίου.
  • Οι μετεξεταστέοι/ες μαθητές/τριες Γυμνασίων, ΓΕΛ, ΕΠΑ.Λ. οι οποίοι/ες περιμένουν την έκδοση αποτελεσμάτων από τη δεύτερη εξεταστική περίοδο Ιουνίου έχουν τη δυνατότητα υποβολής ηλεκτρονικής δήλωσης προτίμησης για τα ΕΠΑ.Λ από την 1 η έως την 7 η Ιουλίου 2017. Οι εν λόγω ενδιαφερόμενοι/ες θα πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους στα ΕΠΑ.Λ. την ημέρα λειτουργίας τους, από την 10 η έως την 17 η Ιουλίου 2017.
  • Οι παραπεμπόμενοι/ες μαθητές/τριες στην εξεταστική περίοδο του Σεπτεμβρίου, δύναται να εγγραφούν από την 1 η έως την 11 η Σεπτεμβρίου 2017.
  • Κατ’ εξαίρεση, οι απόφοιτοι ΓΕ.Λ και ΕΠΑ.Λ του σχολικού έτους 2016-2017,οι οποίοι επιθυμούν να εγγραφούν στη Β’ τάξη ΕΠΑ.Λ. για την απόκτηση πτυχίου ειδικότητας, δύναται να εγγραφούν και από την 1 η έως την 11 η Σεπτεμβρίου 2017.


ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
Από την 26 η έως την 30 η Ιουνίου 2017 οι μαθητές/τριες οφείλουν να παρουσιαστούν στη σχολική μονάδα που επιλέχθηκαν προσκομίζοντας όσα δικαιολογητικά απαιτούνται.
Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο 1 ο ΕΠΑ.Λ. Φλώρινας στο  τηλ: 2385046137
Ο Διευθυντής
ΠΕΟΒΙΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου