Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

Ευχαριστήριο του Δημοτικού Σχολείου Κάτω Κλεινών

Εκφράζουμε τις θερμότερες ευχαριστίες μας στην κυρία Μαρία Βαμβακινού,  βουλευτή του Εργατικού Κόμματος της Αυστραλίας (έδρα Calwell της Βικτώριας) και μέλος της Αυστραλιανής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO (Αustralian National Commission for UNESCO), για τη
θετική ανταπόκρισή της στην πρόσκλησή μας να παραχωρήσει διαδικτυακή συνέντευξη στους μαθητές μας την Τετάρτη 24/5/2017 και ώρα Ελλάδας 8:30. 
Η κυρία Βαμβακινού απάντησε σε ερωτήσεις που σχετίζονται με την εκπαίδευση των παιδιών στην Αυστραλία, την πολιτική της πολυπολιτισμικής Αυστραλίας απέναντι στους μετανάστες, τη δημιουργία πλαισίου φιλίας Αυστραλίας-Παλαιστίνης, τα δικαιώματα των γηγενών της Αυστραλίας (Αβορίγινες) και γενικότερα την προστασία των δικαιωμάτων και των θεμελιωδών ελευθεριών του ανθρώπου.
Η συνέντευξη παραχωρήθηκε στο πλαίσιο υλοποίησης Προγράμματος σχολικών δραστηριοτήτων Αγωγής Υγείας από 3 τάξεις, 2 δημοτικών σχολείων. Συγκεκριμένα, πρόκειται για το πρόγραμμα με τίτλο «Σχολική Εφημερίδα: Δηλώνω Υπεύθυνος Ενημερωμένος Πολίτης», το οποίο εφαρμόστηκε από τις εκπαιδευτικούς Αγάπη Βράντση (Δημοτικό σχολείο Κάτω Κλεινών Φλώρινας, τάξη ΣΤ΄), Θωμαή Βράντση (Δημοτικό σχολείο Τοιχιού Καστοριάς, τάξη Δ΄) και Μαρία Θεοχάρη (Δημοτικό σχολείο Κάτω Κλεινών Φλώρινας, τάξη Ε΄). 
Η κυρία Βαμβακινού διέθεσε τον πολύτιμο χρόνο της και μίλησε με ευγένεια στις ψυχές των μικρών μαθητών, πλημμυρίζοντας με καλοσύνη και φωτίζοντας με χαμόγελα την αίθουσα διδασκαλίας.
Με εκτίμηση, 
Η Διευθύντρια του Δημοτικού σχολείου Κάτω Κλεινών Φλώρινας
Αγάπη Βράντση 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου