Σάββατο 20 Μαΐου 2017

Ο ΑΣ "Παγκράτιον" στο κύπελλο καράτε Βόρειας Ελλάδας

Την Κυριακή 14 Μαΐου  2017 στο Φιλίππειο κλειστό γυμναστήριο της Βέροιας, έγινε το κύπελλο καράτε Βόρειας Ελλάδας. Η συμμετοχή των αθλητών έφτασε τους 380 με 600 συμμετοχές , από 22 συλλόγους της Βόρειας Ελλάδας σε όλες τις κατηγορίες. Το παρόν έδωσε και ο σύλλογος Α.Σ “ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ” ΦΛΩΡΙΝΑΣ με 10 αθλητές. Η διοργάνωση ήταν σε πάρα πολύ υψηλά “στάνταρς” και πρότυπα μεγάλων Ευρωπαϊκών διοργανώσεων
και γι’ αυτό αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην Επιτροπή Β. Ελλάδας που ήταν η διοργανώτρια αρχή των  αγώνων και στον σύλλογο ΓΑΣ «ΔΙΑΣ» που ήταν συνδιοργανωτής. Το επίπεδο των αθλητών ήταν αρκετά υψηλό και ο συναγωνισμός πολύ μεγάλος. Η ροή των αγώνων ήταν καταπληκτική και τηρήθηκε το χρονοδιάγραμμα των αγώνων με πολύ μικρή απόκλιση της τάξεως του ενός τετάρτου.
Την αποστολή συνόδευσαν ο προπονητής Κορομπίλης Γεώργιος η βοηθός προπονητή Τσαρτσιταλίδου Ειρήνη-Μαρία καθώς και ο Πρόεδρος του Συλλόγου και Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε Τσαρτσιταλίδης Κίμων και πλήθος γονέων.
Άλλη μια συμμετοχή για τον Σύλλογο ήταν αυτή του Ηλία Τσαρτσιταλίδη, αυτήν την φορά όμως από την μεριά της Διαιτησίας από όπου απέσπασε και άριστες κριτικές και είμαστε πολύ περήφανη γι’ αυτόν . 
Οι αθλητές του συλλόγου συγκέντρωσαν 16 μετάλλια εκ των οποίων 5 χρυσά 6 ασημένιο και 5 χάλκινα, συγκεκριμένα : 
Χρυσά μετάλλια
1.Αναστασίου Τραϊανός, kumite παίδων 13 ετών -55kgr
2.Σιώκης Λουκάς , kata παίδων 13 ετών
3.Χρήστου Ραφαηλία, kata κορασίδων 10 – 11 ετών
4.Τσορμάρη Παρασκευή, Kumite Κορασίδων 13 ετών open και kata κορασίδων 13 ετών.
Ασημένια Μετάλλια
1.Τσαρτσιταλίδου Αγάπη, kumite κορασίδων 9 ετών -30kgr
2.Αναστασίου Τραιανός kata παίδων 13 ετών.
3.Σιάτης Στυλιανός Kumite  παίδων 9 ετών +35kgr
4.Τσάνης Πέτρος kumite παίδων 12 ετών +50kgr.
5.Σαραπάνη Αικατερίνη kumite κορασίδων 10 ετών+35kgr και kata κορασίδων 10 ετών.
 Χάλκινα Μετάλλια
1.Τσαρτσιταλίδου Αγάπη kata κορασίδων 9 ετών
2.Χρήστου Ραφαηλία, kumite κορασίδων 10 ετών +35kgr 
3.Σιάτης Στυλιανός kata παίδων 9 ετών
4.Τσάνης Πέτρος  kata παίδων 12 ετών.
5.Βασιλειάδης Στέργιος kumite εφήβων +70kgr. 
Την 5η θέση κατέλαβε η Βασιλειάδου Βασιλική στο kumite κορασίδων 13 ετών  +47kgr που ήταν και η πολυπληθέστερη όλων των κατηγοριών. 
Κορομπίλης Γεώργιος(Sensei): Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά του συλλόγου που μας εκπροσώπησαν επάξια. Όλα τα παιδιά μας ήταν πάνω στο Βάθρο στην κατηγορία τους  και αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό για το μέλλον του καράτε της Πόλης μας. Οι αγώνες ήταν και μια πρόβα “τζενεράλε” εν όψη του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Περιοχών στην Πρίστινα του Κοσόβου στις 3 – 4 Ιουνίου όπου ευελπιστούμε να συμπεριληφθούν και αθλητές της ομάδας μας στην αποστολή.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου