Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

Ραχήλ Μακρή: «Στηρίζω την πρωτοβουλία των Περιφερειακών Συμβούλων της Δυτικής Μακεδονίας»

Όταν πριν λίγο καιρό αποκαλύφθηκε ότι με χαριστική ρύθμιση της, η ΔΕΗ ΑΕ διέγραψε 4,3 εκατ. Ευρώ από τον Μαρινόπουλο, την ίδια ώρα που έκοβε το ρεύμα καρκινοπαθούς ηλικιωμένης στο Γαλάτσι για 200 ευρώ, ο Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ σιώπησε. 
Σήμερα «αδειάζει» την πρωτοβουλία
13 Περιφερειακών Συμβούλων της αντιπολίτευσης για την παράσταση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη 10 Μαΐου στις 10 το πρωί, στην πύλη ΑΗΣ Αγ. Δημήτριου.
Με επιχειρήματα τύπου “η ΔΕΗ ανήκει στους εργαζόμενους”, αρνείται να συμπαρασταθεί στην πρωτοβουλία Περιφερειακών Συμβούλων, στηρίζοντας έμμεσα τα έργα και τις ημέρες της κυβέρνησης. 
Μιας κυβέρνησης που με την κάλυψη όλου του μιντιακού συστήματος, την ημέρα της εργατικής Πρωτομαγιάς, εκχώρησε το 40% των λιγνιτικών μονάδων και το 17% των μετοχών της Δ.Ε.Η, που βρίσκεται στο ΤΑΙΠΕΔ, στους Γερμανούς και στους γνωστούς νταβατζήδες της ενέργειας.
Ως πρώην εκλεγμένη Βουλευτής του Ν. Κοζάνης, της ενεργειακής καρδιάς της χώρας που με αίμα πληρώνει επί δεκαετίες την απρόσκοπτη ρευματοδότηση της χώρας. 
Ανταποκρίνομαι στο κάλεσμα των Περιφερειακών Συμβούλων και τους συγχαίρω για την πρωτοβουλία τους που πρέπει να αποτελεί μόνο την αρχή για τον αγώνα που πρέπει να δοθεί ενάντια στην εκποίηση και παράδοση των ΑΗΣ, ΥΗΣ και ορυχείων της Δυτικής Μακεδονίας.
Δηλώνω ότι όπως έπραξα ως υπεύθυνη Κοινοβουλευτικού Τομέα Ενέργειας θα συνεχίσω τον αγώνα ενάντια στην παράδοση των ενεργειακών κλειδιών της χώρας στα συμφέροντα.
Καλώ τους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας όπως αντισταθούν και εμποδίσουν την εκποίηση του τόπου μας και της περιουσίας των παιδιών μας.
Ο αγώνας αυτός θα είναι ανένδοτος και όταν εμείς λέμε «πάνω από το πτώμα μας κύριε Καρυπίδη» το εννοούμε.
«Κι εμείς ότι λέμε, ισχύει για πάντα», κ. Πλακεντά.

Ραχήλ Μακρή
Πρώην Βουλευτής – Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης
Μέτωπο Νίκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου