Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Την ώρα που η Κυβέρνηση ξεπουλά λιγνιτικές μονάδες της ΔΕΗ, ο στρατός προσομοιώνει ανακατάληψη εργοστασίων…

Ο στρατός «σημαδεύει» τον εχθρό λαό; Να δοθούν ΑΜΕΣΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
Με άλλα λόγια θα μπορούσαμε να πούμε «τί γυρεύει η αλεπού στο παζάρι».

Ας δούμε πως καλύπτει το Εορδαία LIVE την είδηση.
http://www.eordaialive.com/el/ptolema%CE%90da-stratiotiki-askisi-stin-proin-aeval/
Ενώ το e-ptolemaios μας πληροφορεί για τις ψηφοφορίες στο Δημοτικό συμβούλιο Εορδαίας:
http://e-ptolemeos.gr/nea-stratiotiki-askisi-stin-aeval-gia-tin-antimetopisi-echthrikon-dinameon-se-periptosi-polemou/
Είναι εντυπωσιακό πως όλες οι στρατιωτικές μονάδες της Δυτ. Μακεδονίας ,αλλά και Τάγματα Εθνοφυλακής, έχουν συμμετάσχει σε παρόμοιες ασκήσεις.
Τα ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ που εγείρονται είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ και οι αναλογίες ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ! Ποιον εχθρό αντιμετωπίζουν στρατιωτικές μονάδες στη Βιομηχανική Περιοχή Πτολεμαΐδας, δίπλα σε βιομηχανικό/αστικό περιβάλλον και ΟΧΙ σε απομακρυσμένες εξοχές; Τι σημαίνει ασύμμετρες απειλές για ένα εργοστάσιο την ώρα που η Κυβέρνηση ξεπουλάει Δημόσια εργοστάσια, ενώ είναι πάνδημη η καταδίκη αυτής της πολιτικής στην ευρύτερη περιοχή;
ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΕΧΟΥΝ συμμετέχει σε παρόμοιες ασκήσεις!
Στη σελίδα του Facebook «Εθνοφύλακες Φλωρίνης» σε ανάρτηση της 4ης Οκτωβρίου 2016 διαβάζουμε:
«Με την συμμετοχή και του ΤΕΘ Φλωρίνης ολοκληρώθηκε στις εγκαταστασεις της ΑΕΒΑΛ η άσκηση για την αντιμετώπιση ασύμμετρων απειλών».
Ενώ ακολουθούν και φωτογραφίας από την άσκηση!
Αναφορά είχε γίνει από το γράφοντα στην εισαγωγική ομιλία της ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ της Αγωνιστικής Πρωτοβουλίας Πολιτών «Λαμόγια στο Χακί» στο 3:00



Ποιος αναλαμβάνει τις πολιτικές ευθύνες για τις προνομιακές σχέσεις του Στρατεύματος με οργανωμένες (ακροδεξιές – πολεμοκάπηλες) ομάδες πολιτών, τις περιβόητες Λέσχες Εφέδρων. Είναι ή ΔΕΝ είναι τέτοιου τύπου οργανώσεις σφηκοφωλιές – φυτώρια του νεοφασισμού/χρυσαυγιτισμού; Θα μπορούσαν οποιεσδήποτε άλλες ομάδες πολιτών ,διαφορετικής απόχρωσης, να εντάσσονται οργανικά στο στράτευμα; Μια απλή περιήγηση στην ιστοσελίδα της ΛΕΦΕΔ Παράτημα Φλώρινας αρκεί για να αποδειχθούν τα παραπάνω.
Αν από κάτι ΔΕΝ έχει έλλειψη η πόλη μας είναι από εξαιρετικούς Δημοσιογράφους, οι οποίοι μπορούν και πρέπει να επαληθεύουν το περίφημο ρητό του Ιωάννης-Ιάκωβου Μάγερ «Η Δημοσίευσις είναι η ψυχή της Δικαιοσύνης». Είναι επιτακτική ανάγκη να απαντηθεί από τους υπευθύνους ,πολιτικά & επιχειρησιακά, η σκοπιμότητα των εν λόγω ασκήσεων.

Τζώτζης Βασίλης
Μέλος ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου