Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Οι αστυνομικοί της Φλώρινας συμμετέχουν στην Πανελλαδική ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων ΕΛ.ΑΣ. Φλώρινας θα συμμετάσχει στην Πανελλαδική ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που έχουν εξαγγείλει οι Ομοσπονδίες των εργαζομένων στα Σώματα Ασφαλείας την Τετάρτη 17-05-2017 και ώρα 17.00΄ στην Πλατεία Κολοκοτρώνη στην Αθήνα, μετά την αιφνιδιαστική κίνηση της κυβέρνησης να φέρει προς ψήφιση νέο μισθολόγιο με μείωση αποδοχών για τους εργαζόμενους στα Σώματα Ασφαλείας, χωρίς να έχει
προηγηθεί διάλογος με τους εκπροσώπους των εργαζομένων, παρά τη σχετική δέσμευση, και χωρίς να σέβεται τις δικαστικές αποφάσεις του Σ.Τ.Ε., καταστρατηγώντας έτσι κάθε έννοια της Δημοκρατίας.
- Ενημερώνουμε τους βουλευτές οι οποίοι με την ψήφο τους θα συμβάλλουν στην πλήρη εξαθλίωση του Έλληνα Αστυνομικού και την περαιτέρω φτωχοποίηση των οικογενειών μας, ότι θα μας βρούν απέναντί τους.
- Καλούμε την πολιτική και φυσική Ηγεσία να αναλάβει, έστω την ύστατη στιγμή, πρωτοβουλίες για αποτροπή αυτών των εξαιρετικά δυσμενών εξελίξεων για τους εργαζόμενους Αστυνομικούς, αλλά και για την ίδια την υπηρεσία.
- Τέλος, καλούμε την κυβέρνηση να αποδεσμεύσει άμεσα όλους αυτούς  τους Αστυνομικούς που είναι επιφορτισμένοι με την ασφάλεια υπουργών, βουλευτών κ.τ.λ., τους οποίους μάλλον δεν έχει ανάγκη, αφού όπως φαίνεται, δεν θεωρεί τόσο σοβαρό το ζήτημα της ασφάλειας κράτους και πολιτών, ώστε να το θωρακίσει θεσμικά και οικονομικά.
 Η κίνηση των μελών μας θα πραγματοποιηθεί με λεωφορείο το οποίο θα αναχωρήσει την 06.00΄ ώρα της Τετάρτης 17-05-2017 από την Δ.Α. Φλώρινας, με διανυκτέρευση στην Αθήνα και επιστροφή την Πέμπτη 18-05-2017
Καλούνται όλα τα μέλη μας να διαθέσουν λίγες ώρες για να διαφυλάξουμε τους κόπους και τις θυσίες μιας ζωής, με δεδομένο ότι κανένας αγώνας δεν πάει χαμένος.
                                        ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ! 
 ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΜΑΣ! 
                                 
                                     Για το Διοικητικό Συμβούλιο
    
    
      Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ   Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ Ιωάννης     ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Παντελής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου