Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Ο ΟΞΙΦ στην ΚΟΡΥΦΗ της Ελλάδας για 2η συνεχή χρονιά

Μετά την ολοκλήρωση της τελευταίας «στροφής» των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων, και αναμένοντας την επίσημη ανακοίνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας, ο Όμιλος Ξιφασκίας Φλώρινας κατέκτησε για 2η συνεχή χρονιά την 1η θέση στην Γενική Βαθμολογία Σωματείων!

Με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ξίφους Μονομαχίας Ανδρών Γυναικών το περασμένο σαββατοκύριακο στην Αθήνα, ολοκληρώθηκε ο φετινός Ελληνικός Μαραθώνιος Ξιφασκίας. Ο ΟΞΙΦ παρά τις πολλές, σημαντικές αλλά αναγκαστικές απουσίες «κατέβηκε» με πλήρεις ομάδες «επιστρατεύοντας» όλα τα διαθέσιμα όπλα του.
Στο ατομικό των Ανδρών ο Νικόλαος Τσώκας κατέκτησε την 7η θέση, ο Άκης Ντώνος, ο οποίος ταξίδεψε ειδικά για την περίσταση από την Νέα Υόρκη, την 8η θέση και ο Θεόφιλος Διαφωνίδης την 16η (98 συμμετοχές). Στις Γυναίκες η εκπληκτική Θώμη Αναστασίου την 6η θέση, η Ρίκη Καλυβιάνου την 13η και η Δόμνα Βέικου την 20η θέση (57 συμμετοχές). Στα ομαδικά τόσο οι Άνδρες όσο και οι Γυναίκες κατέκτησαν την 5η  θέση (21 και 14 συμμετοχές αντίστοιχα).
Στην Γενική Κατάταξη των Σωματείων της ΕΟΞ, ο ΟΞΙΦ κατέκτησε για 2η συνεχή χρονιά την 1η θέση με 1464 βαθμούς (246 βαθμούς περισσότερους από το 2016!), ο Πανελλήνιος Γ.Σ. 1158 και ο ΑΟΞ Αιγάλεω 956.
Το Δ.Σ. του Ομίλου θεωρεί υποχρέωση του να ευχαριστήσει δημόσια τους περισσότερους από 100 αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν σε αυτή την Τιτάνια προσπάθεια ταξιδεύοντας από τα πέρατα του Κόσμου και της Ελλάδας, τους Γονείς που πίστεψαν και στήριξαν αυτόν τον Αγώνα, το Προπονητικό Team που έδωσε κάτι παραπάνω από τον Καλύτερό του εαυτό, συχνά με μεγάλο προσωπικό κόστος, τους Χορηγούς μας ΜΙΚΕΛ ΦΛΩΡΙΝΑΣ, ΔΕΘ-HELEXPO. SWORD HELLAS, ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΤΕΡΨΗ και όλους όσους μας βοήθησαν περισσότερο ή λιγότερο στην εκπλήρωση των στόχων μας. Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, τέλος, στην ΕΟΞ, στην ΠΑΣΥΠΚΟ και σε όλα τα σωματεία από όλη την επικράτεια, αθλητές, προπονητές, παράγοντες και φίλους φιλάθλους που συμμετείχαν σε αυτόν τον πολύ όμορφο Αγώνα.
Η καθιερωμένη επίσημη τελετή – φιέστα κατάκτησης του Τίτλου θα γίνει μετά την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου, τέλος Ιουνίου, που αλλού …. Στο ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ στο ΟΞΙΦ-FFC ARENA και θα είστε καλεσμένοι όλοι σας!
Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της Καρδιάς μας!
Από το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου