Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

Βιωματική δράση: Με τα μάτια των παιδιών – Ταξίδι δημιουργίας 2016-2017

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας και η Σχολική Σύμβουλος της 2ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Π. Ε. Φλώρινας, σε συνεργασία με την Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας διοργανώνουν βιωματική δράση με θέμα: Με τα μάτια των παιδιών – Ταξίδι δημιουργίας 2016-2017.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη
31 Μαΐου 2017, στον χώρο του παλαιού 1ου Δημοτικού Σχολείου Αμυνταίου, από τις 9:30΄ π.μ. έως τη 1:00΄ μ.μ. Στόχος είναι, με απλές και πρωτότυπες δράσεις, δρώμενα, παρουσιάσεις, βιωματικά εργαστήρια, επιδείξεις κ.λπ., να γίνει παρουσίαση και διάχυση των προγραμμάτων που υλοποιούνται στις σχολικές μονάδες της 2ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Π. Ε. Φλώρινας.
Ταυτόχρονα, θα συμμετάσχουν με το εργαστήριο φιλαναγνωσίας Το μονοπάτι της γνώσης η Δημόσια Βιβλιοθήκη Αμυνταίου (υπεύθυνες δράσης: Ευγενία Σωτηριά, Αρετή Κοσμοπούλου, Αθηνά Νάτση & Μένια Ρώμα), με το εικαστικό εργαστήρι Το όνειρο του σκιάχτρου η Ομάδα Εικαστικών δράσεων και με το εργαστήριο περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος Ανακύκλωση η ΔΙ.Α.ΔΥ.ΜΑ. (υπεύθυνη δράσης: Κατερίνα Γιαννακούλα).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου