Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Την «χρυσή αγελάδα» την έλεγαν ΔΕΗ!

Χρόνια τώρα σε μια μικρή χώρα που είχε το καλύτερο «οικόπεδο» στον πλανήτη όσοι Πρωθυπουργοί εκλέχθηκαν ήταν καλαμοκαβαλάρηδες φιλόδοξοι και υπερβολικά φαντασμένοι έβαζαν πάνω από όλα το προσωπικό συμφέρον.
Έτσι πέρασαν τα χρόνια και η μικρή χώρα έφτασε στην χρεοκοπία, ο Πρωθυπουργός αποφάσισε να ζητήσει βοήθεια οι «σύμμαχοι»με
χαρά έσπευσαν να βοηθήσουν με συνθήκες και όρους που υπαγόρευαν κάθε φορά που έδιναν χρήματα, σε λίγα χρόνια η μικρή χώρα συσσώρευσε τόσα χρέη που έπρεπε να ξεπουλήσει ότι πολύτιμο είχε.
Ξεπούλα το ένα ξεπούλα το άλλο έφτασαν και στην «χρυσή αγελάδα», αυτή η αγελάδα έδινε τόσο γάλα που διασφάλιζε την εθνική αυτάρκεια της χώρας, οι πολίτες αντέδρασαν μα οι δανειστές επέμεναν και την απαιτούσαν!... για να κάμψουν την αντίσταση των πολιτών άρχισαν να την αποδομούν την υποβάθμισαν σε σημείο να χάσει την μεγαλύτερη αξία της, αφού την κατάντησαν «σκουπίδι» στην εμπορική αγορά έσπευσαν να την πάρουν όσο όσο με την συγκατάθεση του Πρωθυπουργού και την χλιαρή αντίσταση λίγων πολιτών.
Σε μερικούς μήνες η «χρυσή αγελάδα» πήρε τα πάνω της, άρχισε να δίνει εκατομμύρια οι δανειστές έτριβαν τα χέρια από χαρά σε αντίθεση με την μικρή χώρα που έχασε την εθνική της ενέργεια άδοξα και άσκοπα.-
Σπύρος Α. Ηλιάδης
Δημοσιογράφος
Εκδότης ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ
τ. Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος
TV ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου