Κυριακή 16 Απριλίου 2017

Πασχαλινές ευχές






Η Πίστη μας και οι Αξίες μας
δυναμώνουν τον αγώνα μας
για την Ανάσταση της Πατρίδας μας
Γιώργος Κ. Δακής




Ο Δήμαρχος Αμυνταίου κ. Θεοδωρίδης Κωνσταντίνος, Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μωυσιάδης Κωνσταντίνος και το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου εν όψει των Αγίων Ημερών του Πάσχα εύχονται σε όλους υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.
Το μήνυμα της Αναστάσεως του Θεανθρώπου να φωτίσει τις ψυχές μας με ελπίδα και αισιοδοξία.


Εύχομαι η Ανάσταση του Κυρίου να σηματοδοτήσει μια νέα αρχή για τον καθένα μας
το Άγιο Φως ας κατακλύσει τις ψυχές μας.
Καλό Πάσχα σε όλους, υγεία, αγάπη και ευτυχία, γαλήνη και ευημερία για τον τόπο μας.
Νικόλαος Αλεξιάδης
Αντιδήμαρχος Φλώρινας

Εύχομαι σε όλους τους δημότες Νέου Καυκάσου καλό Πάσχα και χρόνια πολλά!
Το φως της Αναστάσεως του Χριστού να λάμπει στις καρδιές όλων μας, το Άγιο Φως της Ανάστασης να γεννήσει στις ψυχές όλων μας αγάπη και ελπίδα, να χαρίζει αδελφοσύνη αισιοδοξία και δύναμη!
Ο Θείος λόγος να καθοδηγεί την σκέψη μας βλέποντας μπροστά με ελπίδα και γύρω μας με αγάπη!
Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση!
Γιαλαμάς Κωνσταντίνος
Πρόεδρος τ.κ Νέου Καυκάσου Φλώρινας















ΚΑΛΕΣΜΑ & ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ Ο.Α.Ε.Ε.-Ν. ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Το διοικητικό συμβούλιο και ο Πρόεδρος Εύχονται σε όλα τα μέλη των συνταξιούχων και σε ολόκληρο των κόσμο, καλό Πάσχα και καλή ανάσταση. Και για να ευοδωθούν όλες ει ευχές του Δ.Σ. ένας είναι ο δρόμος  και αυτός είναι μόνο ο δρόμος του αγώνα με όλες της υγιείς συνδικαλιστικές και πολιτικές δυνάμεις σε ένα αγώνα διεκδίκησης και ανατροπής όλες αυτές της βάρβαρες αντιλαϊκές και αντικοινωνικές πολιτικές κατά των λαϊκών στρωμάτων των εργαζομένων των μισθωτών και ιδιαιτέρα των Συνταξιούχων που νομοθετούσαν σε καθημερινή βάση χθες οι κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και σήμερα οι κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ. Σήμερα επιβάλλεται όσο ποτέ άλλοτε ένας ανελέητος αγώνας και ρίξεις με όλες της μνημονειακές πολιτικές δυνάμεις που εκτελούν ως πειθήνια όργανα της ορέξεις της άρχουσας τάξεις του κεφαλαίου, της ΤΡΟΙΚΑΣ & Δ.Ν.Τ λεηλατώντας  των ελληνικό λαό και όλα αυτά εις  το όνομα της πατρίδας και αυτού του τόπου που αμφιβάλω αυτή οι κύριοι σε εισαγωγικά εάν έχουν πατρίδα εκτός ελαχίστων εξαιρουμένων, γιατί εάν είχαν δεν θα την έφερναν σε αυτήν την δύνη σημερινή κατάσταση την χώρα μας και να αφήσουν τα κροκοδείλια δάκρυα κατά μέρος, αλά  να σκύψουν στα προβλήματα του ελληνικού λαού να δώσουν λύσεις και όχι ψεύτικες φρούδες ελπίδες δεν πάει Άλο, να σταματήσουν να απομυζούν τους συνταξιούχους ιδιαιτέρα του Ο.Α.Ε.Ε. με της πενιχρές Συντάξεις της τάξεως των (400)-(500) ευρώ μετά από (40)-(45) χρόνια σκληρής εργασία. Τέλος κλίνω με την ελπίδα ότι το Αναστάσιμο φως θα  γέμιση της καρδιές όλων μας φωτίζοντας το Δρόμο της αρετής αλληλεγγύης ισότητας και αγάπης. Και πάλη χρόνια  πολλά και καλή Ανάσταση.
Το Διοικητικό Συμβούλιο
                                             Ο Πρόεδρος                                 Ο Γ. Γραμματέας

                                      Κωνσταντινίδης Ζήσης                  Σβάρνας Ευάγγελος







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου