Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

Ξεκινούν οι εγγραφές για το 7ο Summer Camp AOF 2017

Ο Αθλητικός Όμιλος Φλώρινας θα πραγματοποιήσει στην παιδική κατασκήνωση ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (www.alexandracamp.gr)  7/ήμερη καλοκαιρινή διαβίωση-για μικρά παιδιά από 6 χρονών και πάνω- από 3-9 Ιουλίου 2017. Η δράση αυτή του
Ομίλου εκτελείται με πλήρη συνέπεια και απόλυτη οργάνωση, έχοντας την εμπειρία των προηγούμενων 6 συνεχόμενων χρόνων επιτυχημένης πορείας  SUMMER CAMP. Τους μικρούς κατασκηνωτές θα συνοδεύουν σε όλη την διάρκεια της παραμονή τους, 5 ενήλικα στελέχη του ΑΟΦ, με επικεφαλή αρχηγό τον Τίτα Χρήστο. Το 7ο Summer Camp AOF απευθύνεται σε όλα τα παιδιά της Φλώρινας, ανεξάρτητα αν είναι αθλητές του ΑΟΦ ή όχι, καθώς επίσης και σε όσα παιδιά έχουν θεμελιώσει το δικαίωμα δωρεάν διακοπών σε παιδικές  κατασκηνώσεις, δικαίωμα που παρέχεται από τα ταμεία των γονέων τους (ΔΕΗ, ΙΚΑ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΟΑΕΔ κλπ).
Οι εγγραφές ξεκινούν  Δευτέρα 24 Απριλίου 2017 και θα διαρκέσουν μέχρι 10 Ιουνίου. Με την ολοκλήρωση των εγγραφών θα γίνει συνάντηση των ενδιαφερομένων, για πλήρη και λεπτομερή ενημέρωση του προγράμματος και παρουσίαση των συνοδών προπονητών, για τυχών απορίες και ερωτήσεις. Παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους έγκαιρα και αρκετά νωρίτερα από την καταληκτική ημερομηνία, έτσι ώστε να υπάρχει άμεσα μια εικόνα συμμετοχών, αφού ο αριθμός των θέσεων κράτησης στην κατασκήνωση είναι συγκεκριμένος και δεν μπορούμε να τον υπερβούμε.
Πληροφορίες - Δηλώσεις συμμετοχής: Τίτας Χρήστος-mob: 6932919269-
mail: a.o.flor@gmail.com - site AOF: www.aoflor.gr

Για το Δ.Σ
Ο Πρόεδρος
Μπόσκος Αλέξανδρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου