Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

Αποτελέσματα διεθνούς αγώνα Fis – 2ου Κυπέλλου Ελλάδος

Η ομάδα αλπικού του Σ.Ο.Χ. Φλώρινας συμμετείχε στους διεθνείς αγώνες FIS – 2ο Κύπελλο Ελλάδας που πραγματοποιήθηκαν στις 3,4 και 5 Μαρτίου στο Χ.Κ. Φτερόλακας Παρνασσού. Με συμμετοχή περίπου 60 αθλητών και αθλητριών από έξι χώρες πραγματοποιήθηκαν δύο
αγωνίσματα Γιγαντιαίας Τεχνικής Κατάβασης την Παρασκευή και το Σάββατο και δύο αγωνίσματα Τεχνικής Κατάβασης την Κυριακή.
Ο αγώνας διοργανώθηκε από τον Σ.Χ.Ο. Αράχωβας και τον Ε.Ο.Σ. Αθηνών και σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Ο καιρός ήταν πολύ καλός και οι χαμηλές θερμοκρασίες μετά τους νότιους ανέμους των προηγούμενων ημερών δημιούργησαν άριστες συνθήκες για την διαμόρφωση και διατήρηση της πίστας κατά την διάρκεια του αγώνα.
Ο Σ.Ο.Χ. Φλώρινας συμμετείχε στους αγώνες με τους αθλητές Ζηλάκη Βασίλειο και Κωτόπουλο Γεώργιο στην κατηγορία των ανδρών. Στο αγώνισμα της Γιγαντιαίας Τεχνικής Κατάβασης την Παρασκευή ο Βασίλης Ζηλάκης 7ος και ο Γιώργος Κωτόπουλος 11ος στην γενική κατάταξη και με βάση τα ενοποιημένα αποτελέσματα της διεθνούς διοργάνωσης κατέλαβαν την 11η και 16η θέση. Το Σάββατο ο Γιώργος Κωτόπουλος κατέλαβε την 9η θέση της γενικής (13η διεθνής κατάταξη) ενώ ο Βασίλης Ζηλάκης δεν τερμάτισε.
Στα αγωνίσματα της τεχνικής κατάβασης την Κυριακή αγωνίστηκε μόνο ο Γιώργος Κωτόπουλος που στάθηκε άτυχος και δεν τερμάτισε. Ο Βασίλης Ζηλάκης δεν συμμετείχε, για να μεταβεί έγκαιρα στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της αστυνομίας που ακολουθεί στις 6 – 11 Μαρτίου στο Windischgarsten της Αυστρίας. 
Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. εύχονται θερμά συγχαρητήρια και καλή επιτυχία στους υπόλοιπος αγώνες του Πρωταθλήματος. Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο site της Ελληνικής και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας: http://www.eox.gr, και  http://data.fis-ski.com/alpine-skiing/results.html, (για τα αποτελέσματα της Διεθνούς Διοργάνωσης)   
Λάζαρος Χ. Καράντζας
Πρόεδρος Σ.Ο.Χ. Φλώρινας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου