Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Συνάντηση της ΝΟΔΕ Φλώρινας με τη ΝΟΣ Αμυνταίου

Διευρυμένη συνάντηση των μελών της ΝΟΔΕ Φλώρινας, με τα μέλη της ΝΟΣ από την περιοχή του Αμυνταίου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 26 Μαρτίου 2017, στο Αμύνταιο.
Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο του Αμυνταίου υπό την
προεδρία του Προέδρου της ΝΟΔΕ Άκη Καραγκιοζίδη και του Προέδρου της ΔΗΜΤΟ Αμυνταίου Αργύρη Βολιώτη, παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Φλώρινας, Γιάννης Βοσκόπουλος, ο Δήμαρχος  Πρεσπών, Παναγιώτης Πασχαλίδης, ο Τομεάρχης της Ν.Δ. Φλώρινας, κ. Δημήτρης Καραγιάννης, ο τέως Βουλευτής της Ν.Δ., κ. Στάθης Κωνσταντινίδης,  πολιτευτές της Ν.Δ., τα μέλη της ΝΟΔΕ, τα μέλη της ΝΟΣ από την περιοχή του Αμυνταίου, καθώς και οι υπεύθυνοι της ΝΟΔΕ Φλώρινας σε θέματα Στρατηγικού σχεδιασμού, Ετεροδημοτών και Γυναικών και Δημοσίων σχέσεων.
Η παραπάνω συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην πόλη του Αμυνταίου στο πλαίσιο της αποκέντρωσης και της επικοινωνίας με όλους τους πολίτες που επιδιώκει η ΝΟΔΕ Φλώρινας, και για τον σκοπό αυτό θα πραγματοποιηθούν παρόμοιες συνεδριάσεις και στην περιοχή των Πρεσπών, αλλά και στην πόλη της Φλώρινας.
Κύριο θέμα συζήτησης ήταν τα προβλήματα της περιοχής του Αμυνταίου, προκειμένου αυτά να συγκεντρωθούν σε ένα υπόμνημα, στο οποίο θα συμπεριληφθούν τα προβλήματα στο σύνολο του Νομού Φλώρινας. Το υπόμνημα αυτό, θα τεθεί υπόψη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.
Να σημειωθεί, ότι είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιούνται συναντήσεις αυτού του είδους, ενώ σε σύντομο χρονικό διάστημα θα πραγματοποιηθούν και διευρυμένες συναντήσεις των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας με τους πολίτες της περιοχής μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου