Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

Αστυνομικά Νέα


Σύλληψη δύο ατόμων για κατοχή ναρκωτικών ουσιών από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πτολεμαΐδας σε περιοχή της Φλώρινας
Την Παρασκευή (10-03-2017) το μεσημέρι σε περιοχή της Φλώρινας, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Πτολεμαΐδας, συνέλαβαν δυο (2) ημεδαπούς για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, σε δυο (2) διαφορετικές περιπτώσεις και συγκεκριμένα:

  • έναν 32χρονο ημεδαπό, γιατί σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον ίδιο αλλά και σε νομότυπη έρευνα στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης και -21- ναρκωτικά δισκία, 
  • έναν 30χρονο ημεδαπό, διότι σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -31- ναρκωτικά δισκία.

Προανάκριση και για τις δυο περιπτώσεις ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πτολεμαΐδας.

Σύλληψη 54χρονου ημεδαπού σε περιοχή της Φλώρινας για μεταφορά -2- μη νομίμων μεταναστών
Την Παρασκευή (10-03-2017) το βράδυ στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας, συνέλαβαν 54χρονο ημεδαπό, για μεταφορά δυο (2) μη νομίμων μεταναστών. 
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο διαπιστώθηκε ότι ο 54χρονος, οδηγός του οχήματος, μετέφερε προς το εσωτερικό της χώρας -2- υπηκόους Αλβανίας, ηλικίας 25 και 32 χρόνων, μη νόμιμους μετανάστες, οι οποίοι είχαν εισέλθει προηγουμένως παράνομα στη χώρα.

Το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, χρηματικό ποσό -240- ευρώ και -3- κινητά τηλέφωνα κατασχέθηκαν, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου