Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

3 αργυρά και 2 χάλκινα μετάλλια για τους αθλητές του ΣΟΧ Φλώρινας στους Πανελλήνιους Αγώνες Δρόμων Αντοχής

Με τρία αργυρά, και δύο χάλκινα μετάλλια επέστρεψαν οι αθλητές του Σ.Ο.Χ. Φλώρινας από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμων Αντοχής. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Μαρτίου στο χιονοδρομικό κέντρο 3 – 5 Πηγάδια Νάουσας. Οι αγώνες είχαν
και Διεθνή χαρακτήρα, δυστυχώς όμως με λίγες συμμετοχές από το εξωτερικό και πραγματοποιήθηκαν κάτω από πολύ καλές καιρικές συνθήκες. Ο διοργανωτής Σύλλογος Ε.Ο.Σ. Νάουσας για άλλη μια φορά ήταν άψογος και οργάνωσε έναν αγώνων εφάμιλλο με αυτούς των αλπικών χωρών.
Αθλοθετήθηκαν δύο αγωνίσματα το Σάββατο το απόγευμα διεξήχθησαν οι ατομικοί και ομαδικοί αγώνες ταχύτητας (Sprint) και την Κυριακή οι αγώνες απόστασης ατομικής χρονομέτρησης. Ο Σύλλογος Ορειβασίας Χιονοδρομίας Φλώρινας συμμετείχε στους αγώνες με τους αθλητές Τσούλη Γεώργιο και Νικόλαο Κουσουρέτα στην κατηγορία των Εφήβων. Οι αθλητές του Σ.Ο.Χ Φλώρινας κατετάγησαν στην 2η και 3η θέση στο sprint αντίστοιχα, ενώ στο Ομαδικό κατέλαβαν την δεύτερη θέση στην κατηγορία των Ανδρών. Την επόμενη μέρα ο Γιώργος Τσούλης τρίτος στην απόσταση ατομικής χρονομέτρησης ενώ ο Νίκος Κουσουρέτας τερμάτισε τέταρτος. Με βάση τα ενοποιημένα αποτελέσματα του Διεθνή αγώνα οι αθλητές του Σ.Ο.Χ. Φλώρινας κατέλαβαν αντίστοιχα την 6η και 7η θέση στο σπρίντ και την 7η και 8η θέση στην απόσταση.
Άριστα ήταν και τα αποτελέσματα της Φλωρινιώτισας χιονοδρόμου Στανίδου Ελευθερίας (αθλήτριας φέτος του Ε.Ο.Σ. Δράμας) που κατετάγη 5η στην απόσταση  3η στο sprint και 2η στο ομαδικό σπριντ της κατηγορίας Γυναικών με επίσης πολύ καλούς χρόνους. Ενώ με βάση τα ενοποιημένα αποτελέσματα του Διεθνή αγώνα κατέλαβε την 5η θέση στο σπρίντ και την 7η θέση στην απόσταση.
Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. εύχονται θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές και τον προπονητή τους Τσούλη Στέλιο για τα άριστα αποτελέσματα.. Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο site της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας: http://www.eox.gr.
Λάζαρος Χ. Καράντζας
Πρόεδρος Σ.Ο.Χ. Φλώρινας




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου