Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

2 αργυρά και 1 χάλκινο μετάλλιο για τους αθλητές του ΣΟΧ Φλώρινας στους Πανελλήνιους Διάθλου

Με δύο αργυρά, και ένα χάλκινο μετάλλιο επέστρεψαν οι αθλητές του Σ.Ο.Χ. Φλώρινας από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χιονοδρομίας Διάθλου. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Μαρτίου στο χιονοδρομικό κέντρο Φαλακρού Δράμας. Οι αγώνες
πραγματοποιήθηκαν κάτω από πολύ καλές καιρικές συνθήκες και με άψογη οργάνωση από τον διοργανωτή Σύλλογο Ε.Ο.Σ. Δράμας.
Αθλοθετήθηκαν δύο αγωνίσματα διαφορετικής απόστασης και βολών ανάλογα με κάθε κατηγορία.  Συγκεκριμένα το Σάββατο το απόγευμα διεξήχθησαν οι αγώνες ταχύτητας (Sprint) και την Κυριακή οι αγώνες απόστασης ατομικής χρονομέτρησης. 
Ο Σύλλογος Ορειβασίας Χιονοδρομίας Φλώρινας συμμετείχε στους αγώνες με τους αθλητές Τσούλη Γεώργιο και Νικόλαο Κουσουρέτα στην κατηγορία των Εφήβων. Οι αθλητές του Σ.Ο.Χ Φλώρινας κατετάγησαν στην 2η και 3η θέση στο sprint αντίστοιχα, με χρόνους πολύ κοντά σ’ αυτούς των Ανδρών. Την επόμενη μέρα ο Γιώργος Τσούλης ήταν και πάλι δεύτερος στην απόσταση ατομικής χρονομέτρησης ενώ ο Νίκος Κουσουρέτας στάθηκε άτυχος και δεν τερμάτισε. Άριστα ήταν και τα αποτελέσματα της Φλωρινιώτισας χιονοδρόμου Στανίδου Ελευθερίας (αθλήτριας φέτος του Ε.Ο.Σ. Δράμας) που κατετάγη 2η στην απόσταση και 3η στο sprint με επίσης πολύ καλούς χρόνους. 
Τα πολύ καλά αποτελέσματα και η υψηλή βαθμολογία είναι η επιβράβευση της μεθοδικής και επίπονης προσπάθειας των αθλητών και του προπονητή τους Τσούλη Στυλιανού, αλλά και μια μεγάλη παρακαταθήκη για το μέλλον. Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. εύχονται θερμά συγχαρητήρια και καλή επιτυχία στους Πανελλήνιους Αγώνες Δρόμων Αντοχής που ακολουθούν. Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο site της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας: http://www.eox.gr.
Λάζαρος Χ. Καράντζας
Πρόεδρος Σ.Ο.Χ. Φλώρινας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου