Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Συγχαρητήριο των αστυνομικών Φλώρινας

Το Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΕΛ.ΑΣ. Φλώρινας εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας, του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας, και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πρεσπών Φλώρινας, οι οποίοι, παρά τις
αντίξοες συνθήκες (δύσβατη περιοχή, πυκνή ομίχλη, βροχή), οργάνωσαν και εκτέλεσαν άψογα αστυνομική επιχείρηση,  η οποία οδήγησε στη σύλληψη ενός αλλοδαπού υπηκόου Αλβανίας,  και στην κατάσχεση ποσότητας ναρκωτικών(κάνναβη), άνω των 312 κιλών.
Το νέο αυτό χτύπημα κατά των κυκλωμάτων ναρκωτικών που μαστίζουν την κοινωνία μας και παίζουν με τις ζωές των παιδιών μας, μας γεμίζει περηφάνια και ικανοποίηση για τον επαγγελματισμό και την αποτελεσματικότητα των συναδέλφων μας, ταυτόχρονα όμως μας προβληματίζει το ως πότε θα συνεχίσουν οι Αστυνομικοί αυτής της Χώρας να λειτουργούν στηριζόμενοι στο φιλότιμο και την αυταπάρνηση τους, χωρίς αυτό να αναγνωρίζεται από την Πολιτεία και χωρίς να τους παρέχονται τα απαραίτητα εχέγγυα προκειμένου να επιτελούν αναπόσπαστα το καθήκον τους.       
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
                                      Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ            Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                             ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ Ιωάννης                    ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Παντελής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου