Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Η παρουσίαση του λευκώματος για τα 75 χρόνια του Εργατικού Κέντρου Φλώρινας

Στην κατάμεστη αίθουσα συνελεύσεων του Εργατικού Κένρου Φλώρινας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου η παρουσίαση του Ιστορικού Λευκώματος για τα “75 χρόνια αγώνων και προσφοράς στην κοινωνία” του Εργατικού Κέντρου της Φλώρινας.
Κεντρικοί ομιλητές ήταν οι:

– Χάρης Αθανασιάδης, ιστορικός αναπληρωτής καθηγητής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων
– Αριστείδης Καζάκος, καθηγητής Εργατικού Δικαίου στο τμήμα νομικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο Ανδρέας Τσώκας, Ιστορικός – Αρχαιολόγος, πρόεδροε του μουσείου σύγχρονης τέχνης Φλώρινας.
Χαιρετισμό απηύθυναν: ο αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Στέφανος Μπίρος, ο δήμαρχος Φλώρινας Γιάννης Βοσκόπουλος, οι βουλευτές Κωνσταντίνος Σέλτσας και Γιάννης Αντωνιάδης, ο δήμαρχος Πρεσπών Παναγιώτης Πασχαλίδης, το μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΓΣΕΕ κ. Γεωργακόπουλος, η εκπρόσωπος της ΔΕΗ κα Δεληγιαννίδου. Σε πτυχές του λευκώματος αναφέρθηκε ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου, Κωνσταντίνος Σιάκος.
Παράλληλα, προβλήθηκε σύντομο video με την ιστορία του Εργατικού Κέντρου, ενώ ξεχωριστή στιγμή αποτέλεσε η απονομή τιμητικής πλακέτας στην οικογένεια του πρώτου διατελέσαντος πρόεδρου του Ε.Κ.Φ. Αριστείδη Αριστείδου.
Νωρίτερα πραγματοποιήθηκε κοπή της καθιερωμένης βασιλόπιτας που είχαν επιμεληθεί οι μαθητές μαγειρικής τέχνης της ΕΠΑΣ του ΟΑΕΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου