Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Η καθιερωμένη βασιλόπιτα του SHOGUN

Με επιτυχία  πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22.01.2017 και ώρα 11΄00 π΄μ΄οι προεξετάσεις η επίδειξη αλλά και η κοπή της βασιλόπιτας του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Φλώρινας SHOGUN στην αίθουσα «Θ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ» . Το κλίμα λίγο βαρύ γιατί ξεκίνησε η εκδήλωση με ένα μικρό αφιέρωμα και αποχαιρετισμό συγχρόνως για τον δάσκαλο του
Μακεδονικού Καστοριάς κ. Πρώΐο Σταύρο που τόσο γρήγορα από τη ζωή και την οικογένεια του το TAEKWONDO. Τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή .Τον χαιρετισμό του έστειλε ο αντιπεριφερειάρχης  κ. Μπίρος  Στέφανος που παρόλο που ήθελε να παραστεί στην εκδήλωση λόγω υποχρεώσεων δεν τα κατάφερε.
Στη συνέχεις τον λόγο πήρε ο αντιδήμαρχος  κ. Αλεξιάδης Νικόλαος που ευχήθηκε και αυτός με τη σειρά του μια καλή και εποικοδομητική χρονιά με υγεία και γεμάτη νίκες. Στην ομιλία της  η πρόεδρος έκανε μια ανασκόπηση στη χρονιά που πέρασε. Στάθηκε στη συμμετοχή του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Φλώρινας SHOGUN  στο παγκόσμιο πρωτάθλημα πολεμικών Τεχνών που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Πολεμικών Τεχνών στις Σέρρες . Ακολούθησαν οι προεξετάσεις και ολοκληρώθηκε το αθλητικό μέρος με μια μικρή επίδειξη δείχνοντας έτσι τις γνώσεις τους και τις ικανότητες τους γύρω από το άθλημα των Πολεμικών τεχνών. Ακολούθησαν βραβεύσεις αθλητών για τις επιτυχίες τους στο αγωνιστικό κομμάτι για την αθλητική χρονιά 2015-2016.Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο Αρχιμανδρίτης Π.Χριστόδουλος Παπαδόπουλος δίνοντας με τη σειρά του ευχές για ένα δημιουργικό  γεμάτο υγεία  2017 Τυχερός της χρονιάς ο αθλητής Νεκτάριος Ζηβαρίδης. Κλείνοντας θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Π.Ε Φλώρινας εκ μέρους του Συλλόγου για την παραχώρηση της αίθουσας «Θ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ»
Με τιμή
Ο Εκπρόσωπος
Δ. Σχέσεων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου