Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Με καθυστέρηση αύριο και μεθαύριο τα σχολεία στη Φλώρινα

Σας γνωρίζουμε ότι την Πέμπτη 22 και την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016 τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας, θα

Χριστουγενννιάτικη Συναυλία με τα Μουσικά Σύνολα του Ωδείου

Το Ωδείο Φλώρινας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας πραγματοποιεί τη Χριστουγενννιάτικη Συναυλία του με τα Μουσικά Σύνολά του, την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016 στην Αίθουσα “Θ.Αγγελόπουλος” του Πολιτιστικού Κέντρου Φλώρινας τις εξής ώρες: 

Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Ε.Σ. "Αμύντας"

Ο Ε.Σ. «ΑΜΥΝΤΑΣ» σας προσκαλεί στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή  του συλλόγου στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου την Τετάρτη στις 21 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 19:00 μ.μ.
Θα υπάρχει ο Άγιος Βασίλης που θα

Γευσιγνωσία τοπικών προϊόντων

Τι πιο νόστιμο από τις τοπικές παραδοσιακές γεύσεις της περιοχής μας, να ζωντανεύουν στο πιάτο μας, από τα χέρια νεαρών μαγείρων με την καθοδήγηση των έμπειρων καθηγητών

Δραστηριότητες για μικρά παιδιά

Το Τμήμα Βρεφονηπιοκόμων της Σχολής Μαθητείας ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ μαζί με τον Αι Βασίλη

Γιορτή Τσίπουρου

Η Φλώρινα… βράζει!!! Μέσα στο κρύο του χειμώνα τα καζάνια του Δήμου Φλώρινας ανοίγουν τις πόρτες τους για να προσφέρουν ζεστασιά, τσίπουρο, κρασί, εδέσματα και πάνω από όλα

Συστάσεις για λήψη μέτρων προστασίας του κοινού και μείωσης των εκπομπών αιωρούμενων σωματιδίων

Η Δ/νση Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, λαμβάνοντας υπόψη τις διατάξεις της ΚΥΑ οικ.70601/ΦΕΚ 3272/Β/23-12-2013, της υπ’ αρίθμ. οικ.66941/ΦΕΚ 1589 Β/6-6-2016 Απόφασης Περιφερειάρχη, τις μετρήσεις των σταθμών μέτρησης, τις επικρατούσες και προβλεπόμενες μετεωρολογικές συνθήκες (άπνοια, θερμοκρασιακή αναστροφή) που ευνοούν την συσσώρευση ρύπανσης από αιωρούμενα σωματίδια, συστήνει τα παρακάτω μέτρα :

Πραγματοποιήθηκε η 2η δράση του εισαγωγικού προγράμματος χιονοδρομίας για παιδιά προσχολικής ηλικίας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18/12 στις 11:00 στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βίγλας Πισοδερίου η δεύτερη δράση του εισαγωγικού προγράμματος χιονοδρομίας για παιδιά προσχολικής ηλικίας.

Ευχαριστήριο της Όλγας Μούσιου Μυλωνά

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω και δημόσια τη Διεύθυνση του Ξενοδοχείου ΦΑΙΔΩΝ για τη διαρκή συνεργασία μας, επί πολλά χρόνια τώρα, με την αφιλοκερδή προσφορά της θαυμάσιας

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Περιφερειακό Συμβούλιο

Σήμερα Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2016 στις 4 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου Κοζάνης), συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας, με θέμα: 

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας

Σήμερα Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2016, στις 3 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δήμου Περάσματος) συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας με θέματα ημερήσιας διάταξης: