Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Με καθυστέρηση ΑΥΡΙΟ τα σχολεία στη Φλώρινα

Σας γνωρίζουμε ότι την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου  2016 τα σχολεία

"Φωτιές 2016" - Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας

Πρόγραμμα

Χριστουγεννιάτικη συναυλία του Ωδείου στο Αμύνταιο

Σας προσκαλούμε στην Χριστουγεννιάτικη συναυλία του Παραρτήματος του Ωδείου στο Αμύνταιο που θα πραγματοποιηθεί την

Ημερίδα: «Καλές Πρακτικές στα Σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας για την προαγωγή των διαπροσωπικών σχέσεων στο σχολείο και την πρόληψη κι αντιμετώπιση της βίας και του εκφοβισμού στον σχολικό χώρο»

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στην Επιμορφωτική Ημερίδα με τίτλο: «Καλές Πρακτικές στα Σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας για την προαγωγή των διαπροσωπικών σχέσεων στο σχολείο και την πρόληψη κι αντιμετώπιση της βίας και του εκφοβισμού στον σχολικό χώρο» την οποία συνδιοργανώνουν η Ε.Σ.Υ.Δ.Π. Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας, οι Σχολικοί Σύμβουλοι 1ης, 2ης, 3ης Εκπαιδευτικής

"Ανοιξε δρόμο στη ζωή"



Το κορίτσι των Χριστουγέννων


Σε ένα μικρό ξύλινο σπιτάκι στην άκρη ενός μεγάλου λιβαδιού ζούσε  μια μητέρα με την επτάχρονη κόρη της.
Ήταν φτωχοί μα καλοπροαίρετοι αγαθοί και βαθιά θρησκευόμενοι, δεν είχαν στον κόσμο κανέναν ζούσαν με μια μικρή σύνταξη που τους άφησε ο πατέρας.
Η μητέρα αρρώστησε βαριά τα οικονομικά δεν της επέτρεπαν να πάει στον γιατρό, έτσι ένα κρύο απόγευμα του Δεκέμβρη η μητέρα κάλεσε

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου

Σήμερα Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου, στις 6 μ.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Αμυνταίου συνεδριάζει σε το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου με θέματα ημερήσιας διάταξης: