Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

Εκδήλωση του Συλλόγου Φλωρινιωτών Θεσσαλονίκης,

Ο Σύλλογος Φλωρινιωτών Θεσσαλονίκης, κοινωνός της Φλωρινιώτικης παράδοσης στη συμπρωτεύουσα, ανάβει τη δική του Χριστουγεννιάτικη φωτιά, αναβιώνοντας και επικοινωνώντας το πατροπαράδοτο Φλωρινιώτικο έθιμο στον τόπο διαμονής μας. Η φωτιά θα ανάψει την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου και ώρα 18.00 μ.μ.

Εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 910 γραμμάρια κάνναβης σε περιοχή της Κρυσταλλοπηγής

Την Παρασκευή (16-12-2016) το μεσημέρι, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας, εντόπισαν σε δύσβατη ορεινή περιοχή της Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας, μία (1) συσκευασία που περιείχε κάνναβη συνολικού βάρους εννιακοσίων δέκα (910) γραμμαρίων.
Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν,

Με νίκες κλεινουν το 2016 οι "Σάρισες"

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΡΩΝ
Με δύο πολύ άνετες, όσο και σημαντικές νίκες και μία αδιάφορη ήττα κλείνει το 2016 η αντρική ομάδα των ΣΑΡΙΣΩΝ συμμετέχοντας στο Πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής Β. Ελλάδας. Με τις επιτυχίες αυτές η ομάδα της

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Και στο τέλος, κερδίζει ο Αμύντας!

Σ΄ ένα  συναρπαστικά σε εξέλιξη παιχνίδι,  ο Αμύντας επικράτησε στο τοπικό ντέρμπι του Φιλώτα ΠΑΣ με 25-23, αποτέλεσμα με το οποίο αφενός διατήρησε την καλή παράδοση που έχει στα μεταξύ τους παιχνίδια, καθώς μετρά σερί 7 νικών από το 2012, αφετέρου αναρριχήθηκε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα. 

Τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων

Ανακοινώνεται ότι για την εβδομάδα από 19 Δεκεμβρίου έως 25 Δεκεμβρίου τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας στην Π.Ε. Φλώρινας΅θα είναι τα ακόλουθα: