Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Συνάντηση εργασίας για τον TAP

Συνάντηση εργασίας με τους εκπροσώπους του TAP στη Δυτική Μακεδονία και της κατασκευάστριας κοινοπραξίας Bonatti J&P Αvax, Μιχάλη Γκοσλιόπουλο και Στέφανο Λαμπαδάρη, είχε το πρωί της Δευτέρας ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας.
Ο Θ. Καρυπίδης επιβεβαίωσε την

Συλληψεις στη Φλώρινα για κατοχή ναρκωτικών

Την Κυριακή (11-12-2016) το βράδυ στη Φλώρινα, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, συνέλαβαν δύο (2) ημεδαπούς, 22 και 23 χρονών, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, σε έλεγχο που

Συνάντηση του Προεδρείου του ΕΚΦ με τον Εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ Π.Χρηστίδη

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα 12 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 11:30π.μ. η θεσμική συνάντηση του Προεδρείου του ΕΚΦ με τον Εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ κ. Παύλο Χρηστίδη.

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για την προκήρυξη 4Κ/2016

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι εκκίνησε η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων των υποψηφίων στην Προκήρυξη 4Κ/2016 του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 10/18-11-2016, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας πενήντα δύο (52)

Προπληρωμή Επιδομάτων Ανεργίας και “Δώρων” λόγω Εορτών Χριστουγέννων 2016 και Νέου Έτους 2017

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού ανακοινώνει ότι:

Υπάρχουν και τέτοιοι εισαγγελείς!

Γράφει ο Μιχάλης Ραμπίδης
Την εβδομάδα που μας πέρασε εκδικάσθηκε στο Συμβούλιο Εφετών Αθηνών (Σ.Ε.Α.) το αίτημα για άσυλο των οκτώ (8) Τούρκων στρατιωτικών, που εισήλθαν με στρατιωτικό ελικόπτερο στη Ελλάδα, μετά το αποτυχημένο στρατιωτικό πραξικόπημα στη γείτονα.

Χριστουγεννιάτικη γιορτή από την Ι.Μ.Φ.Π.Ε.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η προβολή του ντοκιμαντέρ για τον ΔΣΕ στη Φλώρινα

Στην κατάμεστη και φιλόξενη αίθουσα του Ξενοδοχείου Φιλίππειον  πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Τ.Ε Φλώρινας του ΚΚΕ, που περιελάμβανε την παρουσίαση του ειδικού ανέκδοτου ντοκιμαντέρ, διάρκειας περίπου δύο ωρών, παραγωγής της Κ.Ε του Κόμματος για τα 70 χρόνια από την ίδρυση του ΔΣΕ

Μια ανάσα από το Βάθρο!

Μια πολύ σημαντική στάση στην πορεία των Αδερφών Γκώγκου για την κορυφή της Ευρώπης ήταν η όμορφη Κοπεγχάγη. Οι Αλέξανδρος και Φίλιππος Γκώγκος μαζί με τον Άκη Κρητικό (Ο.Σ. Αμαρουσίου) κατέκτησαν την 4η θέση στο ομαδικό του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου -17 στο ξίφος μονομαχίας το περασμένο σαββατοκύριακο στην Δανία.
Η Ελληνική Ομάδα με την 11η θέση στο αρχικό

Παρούσες οι Σάρισες και στο open της ΑΕΚ

Σε μία ακόμα μεγάλη διοργάνωση έδωσαν το παρόν οι ΣΑΡΙΣΕΣ διαφημίζοντας με τον καλύτερο τρόπο την επιτραπέζια αντισφαίριση της Φλώρινας.
Το Σαββατοκύριακο 10-11/12/2016 τρεις αθλητές και δύο αθλήτριες από τις Ακαδημίες των ΣΑΡΙΣΩΝ ταξίδεψαν με τον προπονητή τους

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας

Η Οικονομική  Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας συνεδριάζει σήμερα Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου στις 9 π.μ. στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής), με θέματα: