Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

Προβολές Κινηματογραφικής Λέσχης Φλώρινας

Η ταινία που θα προβληθεί από τη Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας:

ΣΥΜΜΑΧΟΙ (ALLIED)

Ο Παύλος Χρηστίδης στην Φλώρινα

H N.E ΠΑΣΟΚ Φλώρινας διοργανώνει  πολιτική εκδήλωση με θέμα: «Οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα σε σχέση με την πορεία της Εθνικής Οικονομίας-Οι εξελίξεις στην Κεντροαριστερά»
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την

Εκδήλωση ΚΚΕ στη Φλώρινα και προβολή ντοκιμαντέρ για τον ΔΣΕ

Η Τομεακή Επιτροπή Φλώρινας  του ΚΚΕ στα πλαίσια του εορτασμού των 98 χρόνων του ΚΚΕ και των 70 χρόνων του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδος  σας  προσκαλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει την Κυριακή 11/12/2016 στο ξενοδοχείο

"Ο HPV και οι κίνδυνοι για την υγεία της γυναίκας"

Μπαζάρ Συλλόγου Καρκινοπαθών Αμυνταίου και Περιχώρων "Μαζί για τη Ζωή"

Ενημερώνουμε τα μέλη, τους εθελοντές και τους φίλους του Συλλόγου μας ότι την Κυριακή 11 δεκεμβρίου από τις 10:30-13:00 θα διεξαχθεί το χριστουγεννιάτικο μπαζαρ στην πλατεία Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.

Τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων

Ανακοινώνεται ότι για την εβδομάδα από 12 Δεκεμβρίου έως 18 Δεκεμβρίου τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας στην Π.Ε. Φλώρινας θα είναι τα ακόλουθα:

Βιβλιοπαρουσίαση στο Αμύνταιο

Η Κ.Ο. Αμυνταίου του ΚΚΕ, τιμώντας τα 98 χρόνια από την ίδρυση του κόμματος, σας προσκαλεί σε ανοιχτή εκδήλωση - συζήτηση, την Κυριακή 11 Δεκέμβρη 2016, στις 11:30΄ το