Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Κουτρουμάνης: «Το ενιαίο ταμείο θα δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα»

Στην αναγκαιότητα συνεννόησης όλων σε βασικές αλλαγές που χρειάζεται η χώρα για την αντιμετώπιση του προβλήματος στο ασφαλιστικό αλλά και στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας , αναφέρθηκε ο πρώην Υπουργός Εργασίας Γιώργος Κουτρουμάνης από την Φλώρινα.
Ο κ. Κουτρουμάνης δήλωσε την

Ζωή Uber Alles

Είναι πλέον γεγονός πως η Ζωή Μοσχοπούλου με την χθεσινή της Πρωτιά στο Πανελλήνιο Κύπελλο Νεανίδων έχει γεμίσει μια ντουλάπα Κύπελλα. Καταπληκτική εμφάνιση και για την Μαρία Κεβρεκίδου με το Χάλκινο Μετάλλιο στο Στήθος αφού οι δύο αθλήτριες του ΟΞΙΦ είχαν την «ατυχία» να συναντηθούν στον ημιτελικό. Εξαιρετική εμφάνιση και για την Βασιλεία Χατζάρα η οποία «έκανε», επίσης 8άδα.
Στα Αγόρια καλή εμφάνιση από το «νέο αίμα» στην

Σε διεθνή προετοιμασία χιονοδρομίας και αγώνες FIS, η αθλήτρια του ΑΟΦ Εύα Βέλλιου

Σε 16ήμερη  Εθνική αποστολή, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χειμερινών Αθλημάτων (ΕΟΧΑ), με παράλληλη συμμετοχή σε διεθνής αγώνες σκι Δρόμων Αντοχής FIS, κλήθηκε να συμμετάσχει η αθλήτρια του Αθλητικού Ομίλου Φλώρινας  (ΑΟΦ), ΒΕΛΛΙΟΥ ΕΥΑ. Οι αγώνες θα

Μαθήματα τένις για ενήλικες στο Αμύνταιο από τη Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας

Η Ομάδα Αντισφαίρισης της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας ξεκινάει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα βασικών μαθημάτων για ενήλικες στην πόλη του Αμυνταίου. Η έναρξη του πρώτου

Ο Δήμαρχος Πρεσπών για τον αδόκητο θάνατο της Αντιγόνης Τσάμη

Ο Δήμαρχος Πρεσπών Παναγιώτης Πασχαλίδης εκφράζει εκ μέρους όλων των Πρεσπιωτών τη βαθύτατη θλίψη του για τον θάνατο της Αντιγόνης Τσάμη. 
Η κυρία Τσάμη, μια πολυσχιδής προσωπικότητα με διαρκή προσφορά δεκαετιών στην πρόοδο του Πισοδερίου, των Πρεσπών και όλης της Φλώρινας, φεύγει, πλήρης ημερών, αφήνοντας όχι μόνο ένα σημαντικό λογοτεχνικό, ιστορικό

Αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος και ανάληψη πρωτοβουλιών δράσης από τη "Νέα Πρόταση Μηχανικών"

«Στις εκλογές οι συνάδερφοι  μας επιβράβευσαν και μας κατέταξαν στους νικητές»
Στo café More ice cream, με συμμετοχή μελών και φίλων της παράταξης «ΝΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ», πραγματοποιήθηκε την Κυριακή  27-11-20126   σύσκεψη για την αποτίμηση του εκλογικού

Η απερισκεψία του Ήλιου



Κάποτε σε έναν κόσμο παραμυθένιο ο Ήλιος δεν έδυε ποτέ έλαμπε μέρα και νύχτα φώτιζε τους ανθρώπους τα ζώα τα φυτά, ζέσταινε τους ποταμούς τις λίμνες και την θάλασσα.
Ένα παλικάρι αγάπησε μια νέα ήταν έτοιμος να κάνει θυσίες νοιαζόταν και ενδιαφερόταν για αυτήν, ήθελε να είναι συνεχώς κοντά της του άρεσε έτσι όπως είναι δεν ήθελε να αλλάξει τίποτα την αγαπούσε χωρίς πρέπει και γιατί, χωρίς σύνορα έδινε ζωή στην ζωή του!

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Περιφερειακό Συμβούλιο

Σήμερα Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2016 στις 4 μ.μ.στην αίθουσα συνεδριάσεων του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου Κοζάνης), συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας, με θέματα: 

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας

Σήμερα Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2016, στις 8 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δήμου Περάσματος) συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας

Η Οικονομική  Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας συνεδριάζει σήμερα Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου στις 12 το μεσημέρι κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής), με θέματα: