Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

Το πρόγραμμα του Σαββάτου "Κερνάμε Ελλάδα"

Μαγειρέματα, γευστικές δοκιμές και πολλές νοστιμιές, υπό τον ήχο των χάλκινων, περιλάμβανε το μενού της πρώτης μέρας του Φεστιβάλ Γαστρονομίας και Τουρισμού “Κερνάμε Ελλάδα”. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τοπικά προϊόντα, παραδοσιακές  αλλά και νέες συνταγές που ενθουσίασαν.
Η είσοδος στο Φεστιβάλ είναι ανοιχτή για το κοινό, ενώ την Κυριακή θα υπάρξουν επιπλέον δρομολόγια του ΚΤΕΛ Αστικών για να εξυπηρετήσουν τους επισκέπτες. 
Το πρόγραμμα εκδηλώσεων του Σαββάτου  

Ελλάδα-Τουρκία. Μέρος 2ο: Παρόν και Μέλλον

Ελλάδα και Τουρκία αποτελούν δύο γειτονικά εθνικά σημεία στο κέντρο του μακρού πολιτιστικού άξονα Ανατολής-Δύσης, ο οποίος εκτείνεται από τα βάθη της Αραβίας μέχρι τη βορειοδυτική Ευρώπη. Τα σύνορα

Προβολές Κινηματογραφικής Λέσχης Φλώρινας


Οι ταινίες που θα προβληθούν από τη Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας:

Βιβλιοπαρουσίαση: "Ένα δράμι δύναμης"

Το Σάββατο 12 Νοεμβρίου στις 19:00 στο καφέ Οδός Ονείρων, ο συγγραφέας Γεώργιος Ελ. Τζιτζικάκης θα παρουσιάσει το νέο του βιβλίο με τίτλο "Ένα δράμι δύναμης" (Εκδόσεις Ωκεανίδα)
Η βραδιά πραγματοποιείται από το βιβλιοπωλείο Παπαγιάννη και με τη στήριξη του Όμιλου Βιβλίου Φ.Σ.Φ "Αριστοτέλης"
Για το βιβλίο θα μιλήσουν:

Τελετή απονομής του θυρεού της Δυτικής Μακεδονίας στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας από το Περιφερειακό Συμβούλιο


Την απονομή του θυρεού της Δυτικής Μακεδονίας στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου έκανε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης, εκ μέρους του Περιφερειακού Συμβουλίου, το πρωί της Παρασκευής

Εκδόθηκε η πρόσκληση για την υποβολή προτάσεων στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δυτική Μακεδονία 2014-2020 με τίτλο «Παρεμβάσεις Ενεργητικής Ασφάλειας Μεταφορών»

Στην αναβάθμιση της οδικής ασφάλειας του οδικού δικτύου της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στοχεύει η πρόσκληση του Επιχειρησιακού Προγράμματος Δυτικής Μακεδονίας 2014-2020 με

Αναβολή αγώνα

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι  εξαιτίας των καιρικών συνθηκών  που επικράτησαν στην περιοχή μας τις τελευταίες 72 ώρες και λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη τη μετεωρολογική πρόβλεψη για τις επόμενες τρεις ημέρες, θεωρούμε ότι η διαδρομή που έχουμε  επιλέξει για τη διεξαγωγή του αγώνα DrosopigiRace CrossCountry καθιστάτε πλέον επικίνδυνη για τους αθλητές .
Με γνώμονα την ασφάλεια των συμμετεχόντων