Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Από τον μαυροπίνακα του Cafe Roza

Μαθήματα Ισπανικής Γλώσσας από τη Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας

Η Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας, κατόπιν εκδήλωσης ενδιαφέροντος, αποφάσισε τη δημιουργία τμήματος εκμάθησης της ισπανικής γλώσσας δωρεάν σε αρχάριους ενήλικες.
Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε

Η ελπίδα.. που δεν ήρθε ποτέ!

Πριν λίγες ημέρες συμπληρώθηκαν 21 μήνες συγκυβέρνησης συριζα-ανελ και η Ελλάδα μας ολοένα βυθίζεται στην ύφεση.  Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ η ύφεση επιμένει και το πρώτο εξάμηνο του έτους,  ο δείκτης όγκου στο λιανικό εμπόριο συρρικνώθηκε, οι εξαγωγές μειώθηκαν, η ανεργία συνεχίζει να

Σύλλογος Γυναικών Φλώρινας - Μέλος Ο.Γ.Ε. Ενημέρωση ενόψει του 12ου Συνεδρίου της Ομοσπονδίας

Από τις 11 ως τις 13 Νοέμβρη θα πραγματοποιηθεί το 12ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας με σύνθημα: «Γυναίκα, μπες μπροστά στον αγώνα για μια ζωή χωρίς εκμετάλλευση και καταπίεση». Στο συνέδριο συμμετέχουν και οι

«Τα λόγια θέλουν ζυγαριά»



Σε μια μεγάλη εύφορη κοιλάδα ζούσε ένας Ελέφαντας θεωρούσε τον εαυτό του ανίκητο και περηφανευόταν για το μέγεθος του.
Ένα απόγευμα καθώς έκανε περίπατο χώθηκε ανάμεσα στα πόδια του ένα Ποντίκι, με τρεμάμενη φωνή του είπε: Σώσε με από την Γάτα και εγώ θα στο ανταποδώσω.
Ο Ελέφαντας ξέσπασε σε δυνατά γέλια ήταν τόσο δυνατά που ακούστηκαν σε όλη την κοιλάδα, με την προβοσκίδα του έδωσε μια στην Γάτα και την πέταξε σαράντα μέτρα μακριά.

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας

Η Οικονομική  Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας συνεδριάζει σήμερα Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου στις 9 π.μ. στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής), με θέματα: