Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

Σύλληψη 5 ατόμων για εισαγωγή και κατοχή 74 κιλών και 144 γραμμαρίων ακατέργαστης κάνναβης

Συνελήφθησαν σήμερα (06-11-2016) το πρωί σε περιοχή της Φλώρινας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας, 5 υπήκοοι Αλβανίας, μη νόμιμοι μετανάστες, ηλικίας  από 21 έως 43χρονών για εισαγωγή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένων

Street Photoβόλτα - τοπία της ομίχλης στην Φλώρινα

Τοπία της Ομίχλης
Φωτογραφική επιμέλεια: Λάζος ο Βουνίσιος
Φλώρινα Νοέμβριος 2016

Προβολές Κινηματογραφικής Λέσχης Φλώρινας

Η ταινία που θα προβληθεί από τη Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας:
Ο ΛΟΓΙΣΤΗΣ 
(THE ACCOUNTANT)

"Η κατάθλιψη στην Τρίτη Ηλικία"

Ο Σύλλογος Συνταξιούχων Διδασκαλισσών Φλώρινας σας προσκαλεί την Κυριακή, 6 Νοεμβρίου  του 2016 και ώρα 11:00 π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων

Προκήρυξη Θέσεων για Εκπόνηση Διδακτορικής Διατριβής Στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών

Η Γενική Συνέλευση Ειδικής Σύνθεσης της Πολυτεχνικής Σχολής του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στη συνεδρίαση της 209/17-10-16 αποφάσισε την προκήρυξη τεσσάρων θέσεων για εκπόνηση διδακτορικής διατριβής στα παρακάτω θέματα:

Τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων

Ανακοινώνεται ότι για την εβδομάδα από 07 Νοεμβρίου έως 13 Νοεμβρίου τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας στην Π.Ε. Φλώρινας΅θα είναι τα ακόλουθα:

Αγώνες κυπέλλου βετεράνων Π.Ο.Φ.ΕΠ.Α.

Την Κυριακή 30 Οκτ 2016, διεξήχθησαν στην πόλη μας, οι αγώνες κυπέλλου των ομάδων των βετεράνων αθλητών της περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας-Ηπείρου και Ιονίων νήσων, του Πανελληνίου Ομίλου Φίλων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Π.Ο.Φ.ΕΠ.Α.). Οι "ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΙ"