Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

Φωτορεπορταζ από την παρέλαση στη Φλώρινα

Ένα ηρωικό «ΟΧΙ», που όμως ΔΕΝ ανήκει σε όλους

του Τζώτζη Βασίλη

Την 28η Οκτωβρίου οι ταγοί της εξουσίας συνηθίζουν να εκφωνούν διθυραμβικούς λόγους για το ένδοξο «ΟΧΙ». Είναι όλοι αυτοί που στην πολιτική διαδρομή τους ΔΕΝ είπαν ΠΟΤΕ το παραμικρό «ΟΧΙ». Είναι όσοι με τα «ΝΑΙ» τους συμμάχησαν με

Το Μήνυμα του ΣΥΡΙΖΑ για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

Ο  ΣΥΡΙΖΑ  τιμά  την  επέτειο  του  ΟΧΙ,  αποτίοντας  φόρο  τιμής  σε  όσους αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν στα αλβανικά βουνά για την απόκρουση της φασιστικής ιταλικής επιδρομής και την υπεράσπιση της ανεξαρτησίας της πατρίδας μας. 
Ο λαός, παρότι τότε καταδυναστευόταν από την δικτατορία του Μεταξά, βρήκε τη δύναμη να ενωθεί και να

Μήνυμα για την 28η Οκτωβρίου

Ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου μας θυμίζει την αυτονόητη υποχρέωση να υπερασπιζόμαστε πάντα την πατρίδα και να αποτίουμε φόρο τιμής σε όσους έπεσαν πολεμώντας το φασισμό, υπερασπιζόμενοι αυτήν ακριβώς την πατρίδα.
 Είναι δύσκολο να φανούμε αντάξιοι

Πώς αμείβεται η 28η Οκτωβρίου

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι η 28η Οκτωβρίου, (φέτος συμπίπτει με ημέρα Παρασκευή) σύμφωνα με το άρθρο 4 παράγραφος 2 του Β.Δ. 748/1966 ανήκει στις ημέρες

"Οκτώβρης: Μήνας Μαστού" στο Αμύνταιο

Η 28η Οκτωβρίου επιλέχθηκε ως ημερομηνία για την εκδήλωση "Οκτώβρης: Μήνας Μαστού" στο Αμύνταιο και η Σχολή Καλών Τεχνών Φλώρινας συμμετέχει με 22 καλλιτέχνες και φοιτητές: