Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Από τον μαυροπίνακα του Cafe Roza

  Μεταφορά ημέρας της λαϊκής αγοράς Μελίτης


Η λειτουργία της λαϊκής αγοράς Τ.Κ. Μελίτης του Δήμου Φλώρινας της Παρασκευής 28ης Οκτωβρίου  2016 λόγω Αργίας θα  πραγματοποιηθεί την

Στους 32 ο Αλέξανδρος Γκώγκος

Ικανοποιητική ήταν η εμφάνιση του Αλέξανδρου Γκώγκου στο 3ο κατά σειρά Ευρωπαϊκό Κύπελλο Εφήβων, το οποίο έλαβε χώρα στην Βόννη της Γερμανίας. Αλέξανδρος με 5 νίκες – 1 ήττα  στον προκριματικό όμιλο κατάφερε να μπεί στους 32 με τον

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση τιμής του ΚΚΕ για την απελευθέρωση της Φλώρινας από τους Γερμανούς

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Φλώρινας, η εκδήλωση της Τ.Ε Φλώρινας του ΚΚΕ αφιερωμένη στην επέτειο της απελευθέρωσης της  Φλώρινας από τον ναζιστικό ζυγό, την 1 Νοέμβρη του 1944. Είναι η "ξεχασμένη επέτειος" την οποία αγνοούν το αστικό κράτος και οι θεσμοί του, τοπικοί και κεντρικοί. 
Σε αυτά τα πλαίσια πραγματοποιήθηκε η

Στην Κεντρική Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ ο Δημήτρης Ιωαννίδης

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Συνέδριο επανίδρυσης της ΟΝΝΕΔ στο Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο (ΜΕΚ) Παιανίας στις 21, 22 και 23 Οκτωβρίου 2016.
Στο συνέδριο συμμετείχαν 960 νέοι, ηλικίας από 16 έως 32 ετών, οι οποίοι αναδείχθηκαν σύνεδροι μετά από ηλεκτρονική ψηφοφορία, όπου συμμετείχαν 32.063 νέοι και νέες, με το 56% να είναι ηλικίας κάτω από 23 ετών.

Συνελήφθη 37χρονος σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης

Συνελήφθη την Κυριακή (23-10-2016) το βράδυ στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας, ένας 37χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος

Δελτίο τύπου του Συλλόγου Πτυχιούχων Μηχανικών Τ.Ε./ΟΜΙΛΟΥ Δ.Ε.Η.

Το Τοπικό Συμβούλιο του Συλλόγου Πτυχιούχων Μηχανικών Τ.Ε./ΟΜΙΛΟΥ Δ.Ε.Η. Δ. Μακεδονίας, αφού συνεδρίασε την 17-10-2016  αποφάσισε  να προωθήσει στο Κ.Δ.Σ., στα μέλη του  και στον τύπο, τα εξής:

Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας

Το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας,αναφορικά με σχετική πρόταση που τέθηκε στην 55η Συνεδρίαση της 12ης Οκτωβρίου 2016 και στο πλαίσιο του ρόλου του να προασπίζεται τα συμφέροντα και την ποιότητα ζωής των δημοτών του, λαμβάνοντας υπόψη τα τραγικά συμπτώματα της κοινωνικής κρίσης και των ζωτικών προβλημάτων που ανακύπτουν από τους πλειστηριασμούς κατοικιών, ακόμα και της πρώτης κατοικίας, αποφάσισε (αριθμός απόφασης 380/2016) να προβεί κατά πλειοψηφία στο ακόλουθο ψήφισμα.