Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Η φάτνη στα βραχοσπήλαια του λόφου των Λυγκηστών της Φλώρινας

Γράφει Λάζος Βουνίσιος 
Τα βραχοσπήλαια ευρίσκονται στους πρόποδες του βουνού Άγιος Παντελεήμονας νοτίως της πόλης της Φλώρινας στην παραποτάμια-παραβούνια γειτονιά Γιάζι.Είναι στην βάση του «λόφου των Λυγκηστών» όπως τον έχω ονομάσει .Στην κορυφή του λόφου , σε ένα σημείο του λόφου με θέα σχεδόν σε όλο το ορεινό λεκανοπέδιο του νομού Φλώρινας, είναι σήμερα ο

Αρτοκλασία στο εκκλησάκι του Αγ.Δημητρίου του ΦΟΟΦ

Καλούνται όλα τα Μέλη και οι Φίλοι του ΦΟΟΦ ,να παρεβρεθούν στην ακολουθία της Αρτοκλασίας την Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2016  και ώρα 17:00, παραμονές του Αγίου Δημητρίου ,στο εκκλησάκι του Αγίου Δημητρίου στο κτήμα του ΦΟΟΦ.
 Στον Αϊ Δημήτριο είναι αφιερωμένο

Η Φλώρινα προελαύνει σε όλα τα μέτωπα. Σάρισες και ΟΕΑ μόνο νίκες το Σαββατοκύριακο

Μαγικό ήταν το Σαββατοκύριακο για την επιτραπέζια αντισφαίριση της Φλώρινας. Και οι τρεις ομάδες της πόλης μας που αγωνίστηκαν στη Β΄ Εθνική και το Β΄ Τοπικό σημείωσαν μόνο νίκες και στους επτά αγώνες που έδωσαν συνολικά. Έτσι, πέρα από τις επιτυχίες στην Α1 που σημειώνουν

Διαφορά δυναμικότητας και νέα ήττα για τον Αμύντα

Ο Αμύντας ηττήθηκε στη Θεσσαλονίκη από τον ΠΑΟΚ με 29-18, σημειώνοντας τη δεύτερη διαδοχική του ήττα σε ισάριθμες αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα της Α1.
Οι παίκτριες του Νίκου Γιώσκου, άντεξαν μόλις στα πρώτα 15λεπτά,

Ο ταχυδρόμος



Το «Παρελθόν» και το «Παρόν» φιλονικούσαν μήνες τώρα για το ποιος είναι χρησιμότερος στους ανθρώπους, το «Μέλλον» αποφάσισε να δώσει τέλος στην φιλονικία τους.
Κάλεσε και τους δύο και είπε: Θα κατεβείτε στην γη με ανθρώπινη μορφή εκεί τον πρώτο άνθρωπο που θα συνετίσετε θα τον ρωτήσετε… την απάντηση που θα πάρετε θα την σεβαστείτε και η διαμάχη θα πάρει τέλος.
Την επομένη μέρα πρωί πρωί το «Παρελθόν» και το «Παρόν» βρέθηκαν σε μια μικρή γειτονιά,

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας

Η Οικονομική  Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας συνεδριάζει σήμερα Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου στις 10 π.μ. στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής), με θέματα: