Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

«Πρόγραμμα μουσικοκινητικής για παιδιά 2-4 ετών μαζί με τους γονείς τους»

Συνεχίζεται και φέτος το πρωτοποριακό σύστημα μουσικοκινητικής αγωγής του Ωδείου Φλώρινας για παιδιά ηλικίας 2-4 ετών.

2η θέση για τη Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας και 7 μετάλλια για τους αθλητές της στο 8ο ανοιχτό τουρνουά σκακιού «Νίκος Σαμαράς»

Με τη συμμετοχή 117 σκακιστών και σκακιστριών από 14 συλλόγους διεξήχθη με επιτυχία το 8ο ανοιχτό τουρνουά σκακιού «Νίκος Σαμαράς», που διοργάνωσε ο Γ.Σ. Ποντοκώμης σε συνεργασία με την Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας (Ε.Σ.Σ.ΚΕ.ΔΥ.Μ.).

Εορτασμός της «Ημέρας της Ελληνικής Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου

Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φλώρινας σας προσκαλεί στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016, στα πλαίσια του εορτασμού της Μνήμης του Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου, προστάτη Αγίου του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας.
Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

Στη δημιουργία Εταιρείας Αγροδιατροφικής σύμπραξης προχωρά η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Η στήριξη του αγροδιατροφικού τομέα βρέθηκε στο επίκεντρο ενημερωτικής συνάντησης που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρου Καρυπίδη, την Τρίτη 18 Οκτωβρίου, στο κτίριο της Περιφέρειας στη ΖΕΠ.
Στη συνάντηση στην οποία

Συμμετοχή της Χριστίνας Τζάνη στην ομαδική έκθεση 'The 13th Hour" - Last Rites Gallery, Νέα Υόρκη

Η Last Rites Gallery είναι στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει την πολυαναμενόμενη έκθεση ‘The 13th Hour’, στην οδό 325 W 38th Street με διάρκεια από 29 Οκτωβρίου έως 12 Νοεμβρίου, 2016. Η ένατη ετήσια

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου

Σήμερα Τετάρτη 19 Οκτωβρίου, στις 6 μ.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Αμυνταίου συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου με θέματα ημερήσιας διάταξης: