Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

Προσλήψεις 400 ατόμων στο ορυχείο Αμυνταίου

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι η Εφορεία Αρχαιοτήτων Φλώρινας ανακοίνωσε την ̟πρόσληψη 400 ΥΕ Ειδικευμένων Εργατών, µε σύμβαση εργασίας ιδιωτικού  δικαίου ορισµένου χρόνου

Από τον μαυροπίνακα του Cafe Roza

Street Photos - Σεπτέμβριος στην Θεσσαλονίκη

φωτογραφίες Λάζος ο Βουνίσιος

Σύσκεψη φορέων της Δ. Μακεδονίας με τον Γ. Γραμματέα του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας

Σύσκεψη μεταξύ του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Μιχάλη Βερροιόπουλου και φορέων της Δ. Μακεδονίας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου στα γραφεία του Υπουργείου.

Παράρτημα Καράτε στον Πολυπλάτανο

Από την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο παράρτημα Πολύπλατάνου Φλώρινας του Α.Σ “ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ” ΦΛΩΡΙΝΑΣ.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του συλλόγου στην πόλη της Φλώρινας

Μαθήματα Παραδοσιακών Χορών από τον Σύλλογο Θεσσαλών Φλώρινας

Από τον Σύλλογο Θεσσαλών και Φίλων της Θεσσαλίας Νομού Φλώρινας, ανακοινώνεται η έναρξη μαθημάτων παραδοσιακών χορών απ΄ όλη την Ελλάδα. Θα λειτουργήσουν τμήματα παιδικά - εφηβικά και ενηλίκων.
Πρώτη συνάντηση για τα τμήματα

Eγγραφές στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΤΣΟΤΑΚΗ

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΤΣΟΤΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΗ που αποτελεί μια από τις Σχολές Ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού και απευθύνεται σε παιδιά 5 έως 15 ετών. 
Η πρώτη συνάντηση θα

Κάλεσμα της ΑΔΕΔΥ στο συλλαλητήριο της ΔΕΘ

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
Οι φετινές κινητοποιήσεις, με αφορμή τα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (Δ.Ε.Θ.), στις 10 Σεπτεμβρίου, συμπίπτουν με τον ένα χρόνο από τις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015, την υπογραφή του 3ου μνημονίου από την κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-ΑΝ.ΕΛ. και τη συνέχιση της

Ενημερωτικά φυλλάδια τροχαίας θα διανείμουν αστυνομικοί, με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, σε γονείς και μαθητές σχολείων σε όλη τη χώρα

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου, τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016, θα διανεμηθούν από ένστολο προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας, σε δημοτικά σχολεία σε όλη τη χώρα, ενημερωτικά φυλλάδια με συμβουλές οδικής ασφάλειας και κυκλοφοριακής αγωγής, τόσο για μαθητές, όσο και για γονείς. 

7ο Τουρνουά Τένις TSOTAKIS

Συνεχίζονται οι αγώνες του 7ου Τουρνουά Τένις στο γήπεδο του πολυχώρου TSOTAKIS PLACE. Ακολουθούν τα αποτελέσματα των παιχνιδιών της δεύτερης φάσης, αλλά και όσων προκρίθηκαν στους επόμενους γύρους του τουρνουά με το σύστημα Double Knokcout.