Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

Μια λόγχη πολιτισμού μπηγμένη στα σύνορα

Πρέσπες : «ΑΥΤΟΣ ο κόσμος ο μικρός ο μέγας».
Οι εκδηλώσεις γίνονται φέτος στις 26,27,28 και 29 Αυγούστου στον Άγιο Αχίλλειο στη Φλώρινα, στο Αμύνταιο και στη λίμνη Βεγορίτιδα.

«Το Μεγάλο μας Τσίρκο»

Η θεατρική παράσταση το «Μεγάλο μας Τσίρκο» του Ιάκωβου Καμπανέλη θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016 και ώρα 21:30 στον αύλειο χώρο του 1ου και 2ου δημοτικού σχολείου Φλώρινας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Πολιτιστικά Δρώμενα 2016» του Δήμου Φλώρινας και του Νομικού Προσώπου.

Έκθεση «Florina – Φλωρεντία – Ασχολούμεθα με το ωραίο (Αλ. Παπαδιαμάντης)»

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Στέγης Φιλοτέχνων Φλώρινας με ξεχωριστή χαρά σας προσκαλεί στα εγκαίνια της έκθεσης «Florina – Φλωρεντία – Ασχολούμεθα με το ωραίο (Αλ. Παπαδιαμάντης)» την ερχόμενη Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016, στις 7:30 μ.μ. στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Φλώρινας, Ταγμ. Φουλεδάκη 8, στην πόλη της Φλώρινας.

Εγγραφές στο Ωδείο Φλώρινας

Οι εγγραφές για τη νέα σχολική χρονιά στο Ωδείο Φλώρινας καθώς και στο παράρτημα Αμυνταίου  αρχίζουν την 1 Σεπτεμβρίου. Θα λειτουργήσουν και φέτος:

Έναρξη Φθινοπωρινών προπονήσεων Nordic walking από τον ΑΟΦ

Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 2/9/16, ξεκινούν ξανά –μετά την παύση των διακοπών του Αυγούστου-οι προπονήσεις  Nordic Walking του Αθλητικού Ομίλου Φλώρινας. Για όσους δεν το γνωρίζουν, το Nordic Walking απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και τα επίπεδα φυσικής

Οι Σαρισες στο Στρασβούργο

Στη Γαλλία βρίσκονται από χθες τέσσερις μικροί αθλητές των Σαρισών για να πάρουν μέρος στο διεθνές τουρνουά μικρών ηλικιών Euro mini champ’s που διοργανώνει η γαλλική ομοσπονδία. Στο τουρνουά αυτό παίρνουν μέρος 391 παιδιά από 32 χώρες. Από την Ελλάδα θα αγωνιστούν οι Χρυσή Φωτιάδου, Δέσποινα Άμπα, Ιωσήφ Ελσάμι, Ζαχαρίας Ελσάμι από τη Φλώρινα και η Παπαδημητρίου Μαλαματένια από την Αθήνα. Τα παιδιά συνοδεύουν στους αγώνες οι προπονητές Λάουρα Νικουλάε και Λίβιου Πρεντοάικα.

ΕΛΚΕΔΙΜ ΙΙΕΚ Δυτικης Μακεδονιας

Το ΕΛΚΕΔΙΜ ΙΙΕΚ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ παρέχει μια εναλλακτική επιλογή σπουδών υψηλών προδιαγραφών, στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας, προτείνοντας 4 ειδικότητες υψηλής ζήτησης και

Συγχαρητήρια από το SHOGUN

“Εκφράζουμε τα θερμά συγχαρητήρια μας στους μαθητές και τις μαθήτριες για την εισαγωγή τους στα Τριτοβάθμια Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας. Η νέα προοπτική, που ξεδιπλώνεται μπροστά σας, ευχόμαστε  ν’ αποτελέσει την αρχή της εκπλήρωσης των προσδοκιών σας σε προσωπικό, επιστημονικό και επαγγελματικό επίπεδο. Χαρείτε την