Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

ΑΣΕΠ: Πίνακας αποκλειομένων για την προκήρυξη 1Γ/2015

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι εκδόθηκε και καταχωρίστηκε ο Πίνακας Αποκλειομένων υποψηφίων του Γραπτού Διαγωνισμού για την πλήρωση συνολικά τριάντα δύο (32) θέσεων μονίμων υπαλλήλων στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας του

Πανηγύρι Προφήτη Ηλία Σκοπιάς

Πανηγυρικός Εσπερινός στον Προφήτη Ηλία Μελίτης

Με ιδιαίτερη εκκλησιαστική λαμπρότητα τελέσθηκε χθες το απόγευμα  (Τρίτη 19-07-2016) ο Μεθέορτος Εσπερινός και η Ιερά Λιτανεία της Εικόνας του Προφήτου Ηλιού στον ομώνυμο ιστορικό Ιερό Ναό του χωριού.
Στον πανηγυρικό εσπερινό

Σύσκεψη προετοιμασίας για τη συνάντηση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας

Σύσκεψη προετοιμασίας, ενόψει της συνάντησης του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδη με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Π. Σκουρλέτη πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης 19 Ιουλίου στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.
Με αναφορά στα συμπεράσματα της

Έντονη Διαμαρτυρία για την μείωση του ποσοστού από 20% του Ν.2190/94 σε 15% για τους πολύτεκνους

Κύριε Πρωθυπουργέ,
Με μεγάλη θλίψη και πόνο ψυχής αναγνώσαμε ότι στο σχέδιο νόμου «Ενιαίο Σύστημα Κινητικότητας στη Δημόσια Διοίκηση» και στο ΄Αρθρο 23&1 εδάφιο β΄, μειώνεται το ποσοστό 20% που προβλέπει ο Νόμος 2190/1994 στο 15% για τους πολύτεκνους.

Προετοιμασία της ομάδας δρόμων αντοχής του ΣΟΧ στο Bansko

Με επιτυχία ολοκλήρωσε το πρόγραμμα προπονήσεων, στο κέντρο Διάθλου στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας, η αγωνιστική ομάδα δρόμων αντοχής του Σ.Ο.Χ Φλώρινας, μαζί με τους αθλητές της αγωνιστικής ομάδας δρόμων αντοχής του Ε.Ο.Σ. Δράμας. Στην ομάδα συμμετείχαν οι