Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

Συνελήφθη 19χρονος υπήκοος Συρίας, ο οποίος διευκόλυνε την έξοδο από τη χώρα σε 22 Σύριους υπηκόους

Συνελήφθη χθες (13-07-2016) το πρωί σε περιοχή της Φλώρινας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πρεσπών Φλώρινας, 19χρονος αλλοδαπός υπήκοος Συρίας, ο οποίος κατηγορείται για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων

Αποτελέσματα 8μηνων της ΔΕΗ για το ΛΚΔΜ

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωστοποιεί ότι ανακοινώθηκαν απο τη ΔΕΗ ΑΕ τα αποτελέσματα του ΛΚΔΜ της προκήρυξης ΣΟΧ3 και ΣΟΧ4.

Μ.Βρετανία: Το έθνος των παντοπωλών

Γράφει ο Μιχάλης Ραμπίδης

Η επικαιροποιημένη και προσαρμοσμένη πολιτική των Βρετανών σ’ έναν κόσμο που διαρκώς μεταβάλλεται είναι ακριβώς η απόφαση του Brexit. Πιστεύω πως είναι σημαντικά και ρεαλιστικά τα στοιχεία ανάλυσης της δεξαμενής σκέψης του δικτύου «Voltaires»  (T. Meysson) που

Ορκωμοσία Αποφοίτων του Τμήματος Νηπιαγωγών της Παιδαγωγικής Σχολής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

Με ιδιαίτερη τιμή σας προσκαλούμε να παραστείτε στην τελετή Ορκωμοσίας των πτυχιούχων φοιτητών, του Τμήματος Νηπιαγωγών, της Παιδαγωγικής Σχολής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.
Η τελετή Ορκωμοσίας θα

Πάμε να δούμε τα αστέρια στην Πρέσπα!

Όποιος ενδιαφέρεται για παρατήρηση του έναστρου ουρανού μπορεί να συμμετέχει στην αστροβραδιά που οργανώνεται το Σάββατο 16.7.2016 στις 9:00μμ στον Άγιο Γερμανό Πρεσπών (στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου) από το Δήμο Πρεσπών και την Εταιρεία Αστρονομίας και Διαστήματος (παράρτημα Φλώρινας).

Για γέλια και για κλάματα...

Απαγόρευση κυκλοφορίας σε εθνικούς δρυμούς, δάση και ευπαθείς περιοχές

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας έχοντας υπόψη:

Τελετή Λήξης του Θερινού Σχολείου του Πανεπιστημίου "Υγεία,υγιεινή και ασφάλεια στην εργασία"

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, σας καλεί να παρευρεθείτε στην τελετή λήξης του
Θερινού Σχολείου 2016
«Υγεία, υγιεινή και ασφάλεια στην εργασία»
που θα λάβει χώρα στην Αίθουσα

Συλλήψεις σε περιοχή της Φλώρινας για μεταφορά μη νόμιμου μετανάστη

Χθες (13-07-2016) τις πρώτες πρωινές ώρες, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας συνέλαβαν δύο ημεδαπούς, έναν 63χρονο και έναν 28χρονο, για μεταφορά μη νόμιμου μετανάστη. 
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που

Αντικατάσταση Επαγγελματικών Αδειών

Από το τμήμα Επαγγέλματος της Διεύθυνσης Ανάπτυξης της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας  γνωστοποιούνται οι καταληκτικές ημερομηνίες για την αντικατάσταση    επαγγελματικών  αδειών, σε εφαρμογή του Ν. 4403/2016, άρθρο 16 (ΦΕΚ Α΄/125/07-07-2016). 
Σύμφωνα  με  το παραπάνω σχετικό,

Αναγκαιότητα άμεσης αποπληρωμής οφειλών της ΔΕΗ στις απασχολούμενες εργοληπτικές και τεχνικές επιχειρήσεις στα Ορυχεία και τους ΑΗΣ

Το ΤΕΕ/τμ. Δυτικής Μακεδονίας σημειώνει ότι το πρόβλημα ταμειακής ρευστότητας και οικονομικής ασφυξίας που έχει δημιουργηθεί σε