Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

Ο Η.Μούλελης στον αγώνα πρακτικής σκοποβολής Karditsa Cup 2016

Στον διεθνή αγώνα πρακτικής σκοποβολής Karditsa Cup 2016 συμμετείχε ο εκπαιδευτής της Σκοπευτικής Αθλητικής Λέσχης Φλώρινας Ηλίας Μούλελης και κατάφερε να ανέβει στο τρίτο σκαλί του βάθρου της κατηγορίας production.
Ο αγώνας διοργανώθηκε από τον

Υπογραφή προγραμματικών συμβάσεων για τη λειτουργική ολοκλήρωση του Μητροπολιτικού Μεγάρου

Τις προγραμματικές συμβάσεις για τη λειτουργική ολοκλήρωση του Μητροπολιτικού Μεγάρου υπέγραψαν την Τρίτη 5 Ιουλίου ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος και ο Μητροπολίτης Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ.κ. Θεόκλητος στα γραφεία της

Εγκύκλιο σημείωμα

Πρὸς τὸν Ἱερὸ Κλῆρο,
τὶς Μοναστικὲς Ἀδελφότητες
καὶ τὸν εὐσεβῆ λαὸ
τῆς Μητροπολιτικῆς ἡμῶν περιφερείας.

Ἀγαπητοί μου.
Τὸν τελευταῖο καιρὸ συνέχει τὴν πατρικὴ καρδία μου θλίψι καὶ ἀγωνία σοβαρὴ. Ὅλοι μας γίναμε θεατὲς καὶ κοινωνοὶ πολλῶν τραγικῶν γεγονότων, ποὺ συνέβησαν στὴν Φλώρινα καὶ στὴν περιοχή της καὶ προκάλεσαν πολὺν πόνο.

Η Κάρα του Οσίου Δαυίδ στην Κλαδορράχη

Από την Iερά μονή Κοιμήσεως Θεοτόκου Κλαδορράχης ανακοινώνεται ότι αρχίζουν οι λατρευτικές εκδηλώσεις με την ευκαιρία του εορτάζοντα Ιερού Ναού Αγίου Προκοπίου δημοτικής κοινότητας Κλαδορράχης και της ανάμνησης των εγκαινίων του Ιερού ναού Οσίου Δαυίδ της Mονής Kοιμήσεως Θεοτόκου  Κλαδορράχης.
Το πρόγραμμα των ακολουθιών είναι το ακόλουθο:

Μηνιαίος απολογισμός στα θέματα οδικής ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας, δημοσιεύει συνολικά στοιχεία που αφορούν τα θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης για το μήνα Ιούνιο του 2016, στην εδαφική αρμοδιότητα των Διευθύνσεων Αστυνομίας Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας. Η δημοσίευση

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Θεσσαλών Φλώρινας

Ο Σύλλογος Θεσσαλών και Φίλων ν. Φλώρινας ευχαριστεί όλους όσοι προσήλθαν  στην εκδήλωση "Πατρίδων γεύσεις", που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Ιουλίου  στο πολιτιστικό κέντρο και τον αύλιο χώρο της Εύξεινου Λέσχης με την συμμετοχή των 6 πολιτιστικών συλλόγων: Εύξεινος Λέσχη, Κρητων, Μικρασιατών, Αμύντα Σκοπιάς, Παράδοσης, Μοναστηριωτών.