Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

Πρόσληψη στον ΑΗΣ Μελίτης

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωστοποιεί ότι ανακοινώθκε από τον ΑΗΣ Μελίτης η πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (8μηνο), ενός (1) ατόμου για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του ΑΗΣ Μελίτης, που εδρεύει στο Νομό Φλώρινας.

Οριστικά αποτελέσματα του κατασκηνωτικού προγράμματος 2016

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι αναρτήθηκαν από την ∆ιεύθυνση Ασφάλισης του Οργανισµού Απασχόλησης Εργατικού ∆υναµικού

Προσλήψεις στα ΕΛΤΑ

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι τα Ελληνικά Ταχυδρομεία και η Περιφερειακή Διεύθυνση Ηπείρου – Δυτ.Μακεδονίας ανακοινώνουν ότι θα προσλάβουν προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, τέσσερα (4) άτομα,πλήρους

Πανελλήνιοι Κολυμβητικοί Αγώνες Μεγάλων Αποστάσεων, στη Βεγορίτιδα

Διαδραστικό θεατρικό δρώμενο: "Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων"

Βραδιά Χορού 2016

Το Τμήμα Μπαλέτου του «ΠΑΣ Φλώρινα» σας προσκαλεί στη Βραδιά Χορού που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 14 Ιουνίου και ώρα 20:00 στην Αίθουσα «Θεόδωρος Αγγελόπουλος» του Πολιτιστικού Κέντρου Φλώρινας.
Οι μικρές μας μπαλαρίνες και το Τμήμα Ενηλίκων θα παρουσιάσουν χορογραφίες κλασικού μπαλέτου και σύγχρονου χορού από

Ημερίδα: «Απολογισμός Εκπαιδευτικού Έργου Σχολικών Μονάδων 1ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Φλώρινας και Στόχοι της νέας σχολικής χρονιάς»

Σας προσκαλούμε στην Επιμορφωτική Ημερίδα με τίτλο «Απολογισμός Εκπαιδευτικού Έργου Σχολικών Μονάδων της 1ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Φλώρινας και Στόχοι της νέας σχολικής χρονιάς», που συνδιοργανώνουν το Τμήμα Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας και η Σχολική Σύμβουλος 1ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Φλώρινας, με στόχο την αποτίμηση της σχολικής χρονιάς 2015-2016 που ολοκληρώθηκε, την επισήμανση

Ημέρα ποδοσφαίρου για την περιοχή Αμυνταίου

Την Πέμπτη 08 Ιουνίου 2016 στο γήπεδο ποδοσφαίρου του Αγίου Παντελεήμονα διεξήχθη, στα πλαίσια των αγώνων Αθλοπαιδιάς της Α/θμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας η ημέρα ποδοσφαίρου για την περιοχή Αμυνταίου.
Οι αγώνες ήταν επικεντρωμένοι στο

7ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης βετεράνων

Την Κυριακή 11 Ιουνίου 2016 έγινε στο ΔΑΚ Πολίχνης στην Θεσ/κη, το 7ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης βετεράνων, που διοργανώνει ο Π.Ο.Φ.ΕΠ.Α.
Οι "ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΙ" Φλώρινας

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία εκπαίδευση των στελεχών των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων της Δυτικής Μακεδονίας

Αναλυτικά τα δρομολόγια των Κ.Α.Μ. για την τρέχουσα εβδομάδα
Χθες (13-06-2016) στο Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης πραγματοποιήθηκε επιτυχώς εκπαίδευση του προσωπικού που στελεχώνει τις τέσσερις (4) Κινητές Αστυνομικές Μονάδες της

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας

Σήμερα Τρίτη, 14 Ιουνίου 2016, στις 3 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δήμου Περάσματος) συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας

Η Οικονομική  Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας συνεδριάζει σήμερα Τρίτη, 14 Ιουνίου στις 11 π.μ. στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής), με θέματα: