Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

Νέος διοικητής στο Νοσοκομείο Φλώρινας

Τα ονόματα νέων Διοικητών Νοσοκομείων ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας. Ύστερα από εισήγηση της αρμόδιας Επιτροπής Αξιολόγησης η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας επέλεξε ως διοικητή του Γ.Ν. ΦΛΩΡΙΝΑΣ  « ΕΛΕΝΗ Θ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ» τον 

Κατάσχεση 15 δενδρυλλίων κάνναβης στο Φιλώτα

Σήμερα (16-05-2016) στον Φιλώτα Φλώρινας, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αμυνταίου, κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, εντόπισαν δεκαπέντε (15) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους περίπου οχτώ (8) εκατοστών, τα οποία βρίσκονταν μέσα σε

Συνελήφθη 57χρονος για παραβάσεις των νόμων περί λαθρεμπορίας και περί όπλων

Κατασχέθηκαν περισσότερα από 2.400 πακέτα λαθραίων τσιγάρων
Αναζητούνται δυο ακόμη άτομα για την ίδια υπόθεση
Συνελήφθη χθες (15-05-2016) το πρωί στην Αχλάδα Φλώρινας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας, ένας 57χρονος

Street Photoreportage - 2ος Αγώνας Περιφ.Πρωταθλήματος Scramble Δυτικής Μακεδονίας

project Φλώρινα Βουνό και Περιπέτεια
φωτογραφίες Λάζος ο Βουνίσιος
Τοποθεσία Βίγλα Πισοδερίου    
Κυριακή 15-5-2016

Μήνυμα Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας για την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Οι πανελλαδικές εξετάσεις είναι μια δοκιμασία σημαντική, καθώς ανοίγει νέους δρόμους στο ακαδημαϊκό και επαγγελματικό περιβάλλον. Δεν είναι, όμως, ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία, σε μια πορεία ζωής που διαμορφώνεται από τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες που δημιουργούμε συνεχώς σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον.
Εύχομαι στους μαθητές που ξεκινούν τις

Μήνυμα Κ.Σέλτσα για την έναρξη των Πανελληνίων Εξετάσεων

Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες, 
Εύχομαι σε όλους σας καλή επιτυχία, δύναμη, υπομονή, επιμονή και αισιοδοξία. 
Οι εξετάσεις που αρχίζουν σήμερα, είναι από τις πρώτες «μάχες», που καλείστε να δώσετε στην ζωή σας. Είναι η αφετηρία για να θέσετε νέους στόχους και να ξεκινήσετε

Μήνυμα αντιπεριφερειάχη παιδείας, πολιτισμού, τουρισμού για τις πανελλαδικές εξετάσεις

Αγαπητές μαθήτριες, αγαπητοί μαθητές,
στο κατώφλι αυτών των πανελλαδικών εξετάσεων, εύχομαι σε όλους εσάς που εισέρχεστε με όνειρα και φιλοδοξίες στην αφετηρία αυτή καλή επιτυχία!
Με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας και αποφασιστικότητα, δίχως φόβο και άγχος, οφείλετε να αντιμετωπίσετε την κρίσιμη περίοδο των εξετάσεων. Όταν κάποιος προχωράει αποφασιστικά προς την κατεύθυνση των ονείρων του, και παλεύει για να ζήσει τη ζωή που είχε ονειρευτεί, θα συναντήσει την επιτυχία εκεί που δεν την περίμενε.

Ευχετήριο μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη προς τους υποψηφίους των πανελληνίων εξετάσεων

Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες, 
 Με αφορμή την έναρξη των πανελληνίων εξετάσεων σας εύχομαι από βάθος καρδιάς Καλή Επιτυχία! Κουράγιο, δύναμη, υπομονή και αισιοδοξία για την ολοκλήρωση αυτής της δύσκολης και σημαντικής προσπάθειας. 
 Είμαι σίγουρος ότι, εξοπλισμένοι με τις

Ο εραστής του φεγγαριού


Κάποτε κάπου μακριά στο σύμπαν ζούσαν τρισευτυχισμένοι και αγαπημένοι το Φεγγάρι και ο Λύκος!
Το Φεγγάρι δεχόταν καθημερινά εκατοντάδες προτάσεις από μνηστήρες μα κανείς δεν μπορούσε να το κάνει να απαρνηθεί την αγάπη του, αστέρια κομήτες γαλαξίες άλλα και όλα τα ζώα του βασιλείου προσπάθησαν και απέτυχαν το Φεγγάρι παρέμενε πιστό στον Λύκο!
Η ζηλιάρα Αλεπού μη μπορώντας να αντέξει την

Τουρνουά χάντμπολ Δημοτικών Σχολείων Αμυνταίου

Το γραφείο φυσικής αγωγής Φλώρινας διοργανώνει την Τρίτη 17/5 στο ΔΑΚ Αμυνταίου, τουρνουά χάντμπολ, με τη συμμετοχή μαθητών και μαθητριών δημοτικών σχολείων του Δήμου Αμυνταίου.

Ευχαριστήρια Επιστολή του 1ου Ε.Κ. Φλώρινας

Οι Δ/ντές του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου, του 1ου ΕΠΑ.Λ. και του Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Φλώρινας, ο Σύλλογος Διδασκόντων καθώς και η  Μαθητική Κοινότητα ευχαριστούν

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Περιφερειακό Συμβούλιο

Σήμερα Δευτέρα, 16 Μαΐου 2016 στις 3 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου Κοζάνης), συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας, με θέματα: 

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου


Σήμερα Δευτέρα, 16 Μαΐου, στις 7 μ.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Αμυνταίου συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου με θέματα ημερήσιας διάταξης: