Τρίτη 19 Απριλίου 2016

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των 8μηνων για τον ΑΗΣ Μελίτης

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι η εκδόθηκαν τα αποτελέσματα από τη ΔΕΗ για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου του ΑΗΣ Μελίτης, που εδρεύει στο Νομό Φλώρινας.

Ξεκινά την Τετάρτη ο δωρεάν μαστογραφικός έλεγχος στο Δήμο Πρεσπών

Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης της ΚΕΔΕ, με τη συνεργασία της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας
Ο Δήμος Πρεσπών συμμετέχει ενεργά στην υλοποίηση του προγράμματος προληπτικής ιατρικής, με στόχο την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του

4 μετάλλια από τους σκακιστές της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας στο ατομικό πρωτάθλημα Κεντροδυτικής Μακεδονίας

Ολοκληρώθηκε το 17ο Ατομικό Πρωτάθλημα Σκάκι Κεντροδυτικής Μακεδονίας 2016 με τους αθλητές της Σκακιστικής Ακαδημίας της Λέσχης Πολιτισμού να εκπροσωπούν επάξια για άλλη μια φορά την πόλη της Φλώρινας. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο ξενοδοχείο

Σύλληψη 81χρονου για άσκοπους πυροβολισμούς

Την Κυριακή (17-04-2016) το απόγευμα σε περιοχή της Φλώρινας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας συνελήφθη ένας 81χρονος ημεδαπός, για παράβαση του νόμου περί όπλων. 
Συγκεκριμένα, ο προαναφερόμενος προέβη σε άσκοπους πυροβολισμούς

Σύλληψη 36χρονου στο Αμύνταιο για κλοπή

Την Κυριακή (17-04-2016) το απόγευμα στο Αμύνταιο Φλώρινας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμυνταίου Φλώρινας συνελήφθη ένας 36χρονος ημεδαπός, για κλοπή.  
Συγκεκριμένα, ο προαναφερόμενος την Κυριακή (17-04-2016) το πρωί σε περιοχή της Πτολεμαΐδας, αφαίρεσε από υποσταθμό εταιρείας κινητής

Σύλληψη 38χρονου στην Κρυσταλλοπηγή για μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών

Χθες (18-04-2016) τις πρώτες πρωινές ώρες στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας συνέλαβαν έναν 38χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, για μεταφορά δυο (2) μη νόμιμων μεταναστών.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που

Σεμινάριο: «Κοινωνική Οικονομία και Κοινωνική Επιχειρηματικότητα».

Ο Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας (ΟΕΝΕΦ) ως αρμόδιος φορέας υλοποίησης του προγράμματος SEEDS (Social Economy Entrepreneurship Development Skills) το οποίο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας


Σήμερα Τρίτη, 19 Απριλίου 2016, στις 3 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δήμου Περάσματος) συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας

Η Οικονομική  Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας συνεδριάζει σήμερα Τρίτη, 19 Απριλίου στις 11 π.μ. στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής), με θέματα: