Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

Δωρεάν Μαστογραφικός Ελεγχος στο Δήμο Πρεσπών

Ο Δήμος Πρεσπών συμμετέχει στο πρόγραμμα Δωρεάν Μαστογραφικού Ελέγχου, της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας που στηρίζεται από την Κ.Ε.Δ.Ε. 
Ο καρκίνος του μαστού είναι η συχνότερη κακοήθεια που εμφανίζεται στις γυναίκες της χώρας

Η κατανομή για 365 προσλήψεις σε δήμους επιτυχόντων του ΑΣΕΠ

Το Εργαοτϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωστοποιεί ότι δημοσιεύεται σήμερα στη Διαύγεια η απόφαση για την κατανομή τριακοσίων εξήντα πέντε θέσεων σε ΟΤΑ α’ και β΄ βαθμού (Αυτοδιοίκηση), καθώς και σε Νομικά Πρόσωπα αυτών.
Η απόφαση αφορά επιτυχόντες διαγωνισμών του 2008, 2009, 2010, 2011 και 2012.
Με τον τρόπο αυτό αναμένεται να

Βιωματικό Σεμινάριο Μουσικοκινητικής «Όλα είναι ένα παιχνίδι»

Ο Σύλλογος Εκπ/κων Π.Ε. Φλώρινας με τη συμμετοχή των σχολικών συμβούλων δασκάλων και νηπιαγωγών της Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Φλώρινας σας καλούν στο Βιωματικό Σεμινάριο Μουσικοκινητικής «Όλα είναι ένα παιχνίδι»

"Παρουσίαση Έργων Μαθητών των ΕΠΑ.Λ. Ν. Φλώρινας που οργανώνει το 1ο Ε.Κ. Φλώρινας"

Σας ανακοινώνουμε ότι το χρονικό διάστημα από Δευτέρα 11-04-2016 μέχρι Παρασκευή 15-04-2016 π.μ. και ώρα 09:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η Έκθεση με θέμα: «Παρουσίαση  Έργων Μαθητών στην Τοπική Κοινωνία» του 1ου ΕΠΑ.Λ. Φλώρινας,  του Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Φλώρινας και του ΕΠΑ.Λ. Αμυνταίου. Την εκδήλωση οργανώνει το 1ο Εργαστηριακό Κέντρο (Ε.Κ.) Φλώρινας στο χώρο του Ισογείου

Σύλληψη 47χρονου για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων

Το Σάββατο (09.04.2016) το βράδυ στην Φλώρινα, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φλώρινας συνέλαβαν έναν 47χρονο ημεδαπό, για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων.
Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο ερευνών

Σύλληψη αλλοδαπού στο Βροντερό σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης

Το Σάββατο (09.04.2016) το μεσημέρι στο Βροντερό Φλώρινας, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας συνέλαβαν 25χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής, για

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας

Η Οικονομική  Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας συνεδριάζει σήμερα Δευτέρα, 11 Απριλίου στις 12 το μεσημέρι στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής), με θέματα: