Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Έκτακτο Δελτίο Eπιδείνωσης Καιρού

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός στη Δυτική Μακεδονία από σήμερα Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016 με κύρια χαρακτηριστικά βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους .   
Πιο Συγκεκριμένα  

Ο Θ. Βασιλόπουλος περιγράφει στο CNN Greece πως έζησε τις επιθέσεις στις Βρυξέλλες

Την εμπειρία του από το τρομοκρατικό χτύπημα στις Βρυξέλλες περιέγραψε στο CNN Greece o Θοδωρής Βασιλόπουλος, επιστημονικός συνεργάτης στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, που εδρεύει στη βελγική πρωτεύουσα.

Η Τέτα Μακρή παρουσιάζει το εικαστικό της έργο

Στο πλαίσιο του προγράμματος των διαλέξεων του ΤΕΕΤ – ΠΔΜ η Oμότιμη Kαθηγήτρια του ΑΠΘ Τέτα Μακρή παρουσιάζει το εικαστικό της

Πολιτική εκδήλωση - συζήτηση του ΚΚΕ Φλώρινας

Η Κ.Ο. Φλώρινας του ΚΚΕ σας προσκαλεί, την Τετάρτη 23/3/2016, στις 6:00΄ μ.μ., στην «ΟΔΟ ΟΝΕΙΡΩΝ», σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση - συζήτηση, με θέμα τις

Πώς αμείβεται η Αργία της 25ης Μαρτίου

To Εργατουπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει πως η εορτή της 25ης Μαρτίου, η οποία  φέτος (2016) συμπίπτει με ημέρα Παρασκευή, από το νόμο έχει καθοριστεί ως υποχρεωτική αργία όπου απαγορεύεται κάθε βιομηχανική, βιοτεχνική, εμπορική

Ενισχυμένα μέτρα Τροχαίας σε όλη την επικράτεια κατά την περίοδο εορτασμού της 25ης Μαρτίου

Η Ελληνική Αστυνομία, ενόψει εορτασμού της 25ης Μαρτίου, εντατικοποιεί τις δράσεις της, με την εφαρμογή αυξημένων μέτρων Τροχαίας, σε όλο το οδικό δίκτυο της χώρας, με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων. 
Ειδικότερα, ο σχεδιασμός των μέτρων περιλαμβάνει : 

Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών ωφέλιμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου κατά την περίοδο εορτασμού της 25ης Μαρτίου

Για την ασφαλέστερη κίνηση των οχημάτων και τη βελτίωση της οδικής κυκλοφορίας κατά την περίοδο του εορτασμού της 25ης Μαρτίου, εκτός των μέτρων διευκόλυνσης της κυκλοφορίας που θα ληφθούν σε τοπικό επίπεδο, θα ισχύσει και απαγόρευση κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων ωφελίμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου ως κατωτέρω : 

Άριστα αποτελέσματα για τον Γ.Τσούλη στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα διάθλου

Με πολύ καλά αποτελέσματα επέστρεψε η εθνική ομάδα διάθλου από το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων Νεανίδων που πραγματοποιήθηκε στην Ποκλιούκα της Σλοβενίας.  Στην εθνική ομάδα συμμετείχε ο αθλητής του Σ.Ο.Χ. Φλώρινας Γεώργιος Τσούλης. Οι αγώνες αποτέλεσαν μια εξαιρετική

Πρόγραμμα εκδήλωσης στον ΦΣΦ "Ο Αριστοτέλης"

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 24 Μαρτίου και ώρα 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΦΣΦ "Ο Αριστοτέλης" έχει ως εξής:

Ψήφισμα του Συλλόγου Τριτέκνων Φλώρινας

Τα μέλη του Συλλόγου Τριτέκνων Φλώρινας κατά την Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στις 20 Μαρτίου 2016 στο Αμύνταιο Φλώρινας ενέκριναν το ακόλουθο ψήφισμα:

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας

Σήμερα Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2016, στις 3 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δήμου Περάσματος) συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας με θέματα ημερήσιας διάταξης: